≫ 

"Da sam ćutala, ne bi me izbo": Muž je ubo dvaput u srce, Dragana jedva preživela, a neće da ga tuži

Policija je saslušala nakon zločina. Nesrećna žena izrazila uveravanje da je izazvala pijanog supruga da pokuša da je ubije

  • 76
Dragana Skalušević, Kladovo, pokušaj ubistva

Foto: Facebook

Ja sam kriva, a ne moj muž. Ja sam ga izazvala! Svađali smo se i razbesnela sam ga. Da sam ćutala, on to nikada ne bi uradio. Ovo je, kako se saznaje, izjavila Dragana S. (41) iz Novog Sipa kod Kladova, koju je u noći između nedelje i ponedeljka pokušao da ubije suprug Zoran S. (46), i to naočigled njihovih ćerki i zeta. Dragana, koja je čudom preživela dva uboda u srce, šokirala je svojom izjavom policajce, koji su je juče saslušali u Opštoj bolnici u Kladovu, gde se oporavlja nakon jezivog pokušaja ubistva.

Neće ga tužiti

 

Iako je suprug Draganu tri puta ubo kuhinjskim nožem, na pitanje je da li bi preživela da dečko njihove ćerke nije skočio na pomahnitalog Zorana, ona je izjavila „da smatra da on nije kriv ni za šta“.

- Neću ga sudski goniti i neću ga tužiti. Svađali smo se i ja sam ga izazvala. Zato se razbesneo, a bio je pijan. Rekao mi je: „Nemoj više to da radiš, svi mi se smeju“, misleći pritom da ga varam. Odbrusila sam mu da ću raditi šta god poželim i da on ništa ne može da mi zabrani. Još sam mu i rekla: „Šta mi možeš!“ - navodno je rekla ranjena Dragana S, prenosi Kurir.

Prema rečima našeg izvora, ona je ispričala da je posle tih njenih reči Zoran dograbio nož iz kuhinje.

- Ni tada nisam prestala da ga provociram. Rekla sam mu: „Šta je, hoćeš da me ubodeš?“ Tada je Zoranu pukao film i počeo je da me ubada - završila je svoje svedočenje Dragana, zaprepastivši sve prisutne.

Uleteo u policiju

 

Podsetimo, Zoran S. je u ponedeljak rano ujutro sav krvav uleteo u policijsku stanicu i rekao policajcima da ga uhapse jer je izbo svoju ženu. Patrola je odmah otišla u njegovu kuću u Ulici maršala Tita i tamo zatekla ranjenu Draganu.

Dragana Skalušević, Kladovo, pokušaj ubistva

Dragana S. Foto: Facebook

- Njih dvoje su se posvađali usred noći, oko dva sata posle ponoći. Svađa je probudila najpre njihovu mlađu ćerku, koja ide u šesti razred osnovne škole. Dete je gledalo kako tata ubada mamu. Potom su se probudili i njihova starija ćerka i njen dečko, koji je spavao kod nje. Mladić je uspeo da umiri pomahnitalog Zorana i spase Dragani život - kaže izvor i dodaje: - Ne znam šta se desilo Zoranu. Delovali su kao skladan par. On radi u jednoj privatnoj firmi, a ona u staračkom domu.

Čudom se spasili: Pregazio ih voz

 

Zoran i Dragana su, kako se saznaje, pre tri godine preživeli jezivu saobraćajnu nesreću.

- Bili su u automobilu i kada su pokušali da pređu preko pruge, na njih je naleteo voz. Iako je automobil bio skroz smrskan, njih dvoje su zadobili samo lakše povrede. Imali su neviđenu sreću. Dragana je sada po drugi put izbegla smrt - pričaju poznanici supružnika.

Video: Nikada objavljeni snimci Maje i Mihajla ubijenih u Centru za socijalni rad u Rakovici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sandra

    12. februar 2020 | 01:12

    Kakva god da je bila svadja niko nema prava da potegne nož da bi rešio problem.Tvoj suprug je psihopata i ubica,a ti ga ovim potezom u tome podrzavas,nemoj da ga tužiš ni slucajno,evo sad ce dan zaljubljenih treba poklon da mu kupis,neke zene su stvarno curke nek mi bog oprosti.

  • Iskrena

    12. februar 2020 | 07:24

    Eeee zeno ti si za oskara . Priznati krivicu to je tako lepo a tako retko

  • Гаргамел

    12. februar 2020 | 06:52

    Шта ти је женска памет ... поред свих примера да злотвор увек заврши оно што је и започео она га брани, срља у сигурну смрт.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA