Preminuo deka kog je udario kamion dok je sa ženom prelazio pešački u Leskovcu: I ona je kritično

Oni su u nesreći zadobili višestruke povrede glave i tela

  • 1
Deda i baba, zaljubljeni stariji par, bolnica, starci, stari ljudi, drže za ruke Foto: Profimedia, Shutterstock

Zbog težine povreda koje je zadobio u saobraćajnoj nezgodi u Leskovcu muškarac, sa višestrukim povredama glave, je preminuo, dok je njegova supruga i dalje vitalno ugrožena i za njen život se bore lekari niškog Kliničkog centra.

Ovaj stariji bračni par ozbiljno je povređen kada je na njih naletelo teretno motorno vozilo dok su pokušavali da pređu ulicu. Oni su, na pešačkom prelazu, usled udara i pada zadobili višestruke povrede glave i tela usled kojih su u opasnost dovedeni njihovi životi, rečeno je za Novosti iz leskovačkog Osnovnog javnog tužilaštva.

Kako je navedeno, uviđaj su obavili policijski službenici Policijske uprave u Leskovcu, vozač teretnog vozila je alkotestiran, a povređeni su, odmah nakon nezgode, preveženi u leskovačku Opštu bolnicu, ali je muškarac podlegao povredama.

Saopšteno je i to da će tužilaštvo izdati naredbu za obdukciju tela preminulog čoveka, dok je vozaču određeno zadržavanje u trajanju do 48 sati i on će u zakonom propisanom roku biti i saslušan.

U tužilaštvu ističu da će preduzeti sve mere i radnje iz svoje nadležnosti radi utvrđivanja svih okolnosti nastanka ove saobraćajne nesreće i obezbeđenja dokaza.

Saobraćajna nesreća se dogodila u sredu, u 12.40 časova, na raskrsnici Bulevara Nikole Pašića i Pop Mićine ulice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ludak za volanom

    13. februar 2020 | 16:47

    Ti kamiondzijo sto ubi jadnog coveka,sto mu skrati zivot a i njegovoj zeni,baki je neizvesno,svake noci ih sanjaj,da te grize savest do kraja zivota. Na pesackom prelazu,eeeej ludace

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA