≫ 

Pacijent u sokobanjskoj bolnici se izbo na smrt: Podlegao povredama na psihijatriji

Reč je o 69-godišnjem muškarcu R. S.

  • 5
Nož, napad nože, ubistvo, pokušaj ubistva, mesto zločina Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

Pacijent u sokobanjskoj bolnici za plućne bolesti R. S. (69) sebi je nožem naneo smrtonosne povrede po telu.

On je bio na lečenju u Specijalnoj bolnici za plućne bolesti Ozren u Sokobanji odakle je neposredno pre nego što je izvršio samoubistvo slat na neuropsihijatriju jer je pokazivao znake akutne psihoze, piše Niški portal.

Međutim prema nezvaničnim informacijama on tada nije zadržan na lečenju na psihijatriji.

Nakon što je sebi nožem naneo povrede po stomaku on je ponovo hitno transportovan u psihijatrijsku bolnicu "Gornja Toponica'" u Nišu, ali nije mu bilo spasa. Preminuo je tamo od nanetih povreda.

U Specijalnoj bolnici za plućne bolesti Ozren u Sokobanji leče se mahom najteži pacijenti, među kojima prednjače pacijenti sa karcinomom pluća.

Direktor Specijalne bolnica za plućne bolesti Ozren u Sokobanji dr Mihajlo Jovanović kaže za Niški portal da će narednih dana izneti sve informacije povodom ovog samoubistva u zdravstvenoj ustanovi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saša

    17. februar 2020 | 10:25

    Strašno gde ide naša medicina! Mi laici znamo da pacijent sa ovakvim povredama treba da bude zbrinut na hirurgiji a ne psihijatriji. Dobro ga nisu poslali kod očnog. Strašno.

  • Milena

    17. februar 2020 | 10:17

    Nije mi jasno zasto su ga prvo smestili na psihijatriju kad je covek u takvom stanju? Umesto na hirurgiju, mozda bih mu bilo spasa pa tek onda na psih. Izvinite, ali to je samo moje misljenje!

  • Soko

    17. februar 2020 | 10:14

    Pacijent poludeo a ovi što ga odvezoše na psihijatriju još gluplji.Trebalo je na hirurgiju pa potom posle oporavka na psihijatriju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA