Čistka posle užasa u Gnjilanu: 4 funkcionera suspendovana pošto je policajka ubila porodicu, pa sebe

Mediji na Kosovu opširno pišu o detaljima tragedije u Gnjilanu, a Koha navodi da je kosovska policija potvrdila da je Valjdete imala mentalne probleme

  • 13
Valdete Bllaca Foto: Facebook

Komandant policijske stanice u Gnjilanu Alban Ramuši, zameni, Naser Rahmani, šef operacija Nijazi Kolgeči i zvaničnik civilnog sektora suspendovani su posle četvorostrukog ubistva na Kosovu i Metohiji.

Kako javlja "Koha.net", Oni su suspendovani po preporuci Inspektorata, pošto je policajka Valjdete Blaca ubila oca, majku i oba brata vatrenim oružjem, a onda je presudila i sebi.

Mentalni problemi

Mediji na Kosovu opširno pišu o detaljima tragedije u Gnjilanu, a Koha navodi da je kosovska policija potvrdila da je Valjdete imala mentalne probleme. Iz policije su za Kohu rekli da je Valjdeti ranije dijagnostifikovan takav problem. Policija je saopštila se da je Valjdeti oduzeto službeno oružje, ali Koha nezvanično saznaje da su ubistva počinjena službenim oružjem, koje ona nije ni trebalo da ima u posedu.

Dva metka u glavu

Žrtve su navodno usmrćene sa dva metka u glavu. Izvori su izvestili da je starijeg brata, Fisnika Blaca, sestra ubila dok je spavao u svojoj spavaćoj sobi, otac Zećir i drugi brat Bljerim su ubijeni u dnevnoj sobi, a majka Hanife je ubijena u drugoj sobi.

Krvoproliće jer nisu osnovali porodice?

Prema rečima rođaka porodice, ova porodica je delovala kao složna, ali su očigledno skrivali neke svoje probleme.

- U stvari, Valjdete i njena braća još nisu oformili svoje porodice, što je mogao biti jedan od razloga za nesugasice i svađu sa roditeljima - kazao je ovaj rođak, prenose Novosti.

Video: U pucnjavi u Nišu ubijen mladić (25): Policija traga za napadačem

(M. Lj.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    19. februar 2020 | 07:17

    Zašto toliko se daje na ovom slučaju kada kod nas takvih i sličnih slučajeva ima svakodnevno.Zadnjih godina,mnoge porodice su zavijene u crno,pošto su policajci,vojnici ili ubili nekog bližnjeg ili su izvršili samoubistva.To bi trebalo malo istražiti,ćute mediji,ćuti država.Koliko još ima ljudi koji boluju od psihičkih bolesti,pogotovo ko je bio po ratištima,a i dalje su u službama,umesto da su u zasluženim penzijama kao svugde u uredjenim zemljama.Ova vest ne treba da bude glavna vest.

  • Nenad

    19. februar 2020 | 07:18

    Samo su nasi funkcioneri nedodirlhivi

  • Mentalac

    19. februar 2020 | 01:29

    Mentalna ili je mentalan šiptarski duh porodice. Ovo šta se dešava tamo uskoro neće moći da podnesu ni muževna policija. Pa tamo je pakao za normalne šiptare!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA