≫ 

Tuča nakon svađe na veselju u Leskovcu: Muškarac (53) pao u komu, prebačen na neurohirurgiju u Nišu

Prema svedočenju očevidaca, policija privela nekoliko učesnica sukoba

  • 0
Hitna pomoć, mrtav čovek na putu Foto-ilustracija: Telegraf, Shutterstock

B. M. (53) iz leskovačkog romskog naselja Sat mahala od zadobijenih povreda u tuči koja se desila u nedelju 16. februara nešto posle 19 sati završio je na neurohiruškoj klinici Bolnice u Nišu.

Kako su objasnili očevici, iznenada je na veselju iz nerazjašnjenih razloga započela kratka svađa, a zatim i tuča između gosta veselja B. M. i Z. B.(39). Tuča se nastavila u ulici Sutjeska u kojoj je tada učestvovalo više lica. U toj tuči B. M. je od zadobijenih udaraca pao u komu, a komšije ispred čijih kuća se sve ovo odigralo su pozvale policiju i Hitnu pomoć, piše Rominfomedia.

Policija je brzo došla na licu mesta kao i Hitna pomoć koja je B. M. koji je bio u besvesnom stanju pružila hitnu medicinsku pomoć. Hitna je zatim morala da B. M. zbog povreda glave hitno odveze na neurohirušku kliniku Bolnice u Nišu, kako bi mu se pružila adekvatna medicinska pomoć.

Prema informacijama od očevidaca događaja, policija je tog dana privela nekoliko učesnika u tuči.

Od istih izvora se saznalo da je povređeni B. M. od juče u svesnom stanju, ali da se i dalje nalazi na lečenju na neurohiruškoj klinici Bolnice u Nišu.

Video: Kakva svadba, kakav haos! Mladoženja se našao između dve žene, a onda je nastao karambol

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA