≫ 

Momak iz Grocke pao sa 90 grama heroina, drugom, iz Požege, pronađeno oko 4 kg marihuane

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova

  • 2
Heroin Grocka Foto: MUP

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su S. M. (25) zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je u naselju Grocka, pretresom stana i prostorija koje koristi osumnjičeni pronašla i zaplenila oko 90 grama heroina, spakovanog u tri veće i četiri manje kese. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Zaplena oko 4 kg marihuane u Požegi

Policija je u Požegi zaplenila oko četiri kilograma marihuane i uhapsila M. V. (29) iz ovog grada, zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je u prtljažniku automobila osumnjičenog pronašla dve kese sa oko 2,2 kilograma marihuane, dok je prilikom pretresa kuće i pomoćnih prostorija koje osumnjičeni koristi u okolini Požege, pronašla džak sa oko 1,7 kilograma marihuane i 77 semenki indijske konoplje.

Takođe, u domaćinstvu osumnjičenog u kom niko ne boravi, pronađeno je oko 26,5 kilograma indijske konoplje, preparati za prihranu, ramovi za sušenje marihuane i tri ventilatora.

zaplena marihuane u Požegi Zaplena u Požegi, Foto: MUP

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Užicu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    19. februar 2020 | 17:01

    Sex ,droga,rijaliti i politika,brate mili sve je ubitacno za mozak

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA