≫ 

Završena obdukcija tela Dušice koju je sin zakopao u dvorištu: Nije mogla da se utvrdi jedna stvar

Telo je istrulilo, tako da nije moguće uvrditi da li je žena ubijena ili je umrla prirodnom smrću pa zakopana

  • 10
Nikola Filipčev, Bačko Gradište Foto: Facebook

Obdukcija tela Dušice F. (55) iz Bačkog Gradišta, koja je u utorak nađena zakopana u dvorištu svoje kuće, završena je, ali obducenti sa Instituta za sudsku medicinu u Novom Sadu nisu mogli da utvrde kako je ona preminula, navodi Kurir.

Leš je, kako navode, bio u poodmakloj fazi truljenja, jer je bio zakopan godinu dana.

- Telo je istrulilo, tako da nije moguće uvrditi da li je žena ubijena ili je umrla prirodnom smrću pa zakopana - navodi izvor Kurira.

Policija je uhapsila N. F. (24), sina pokojne žene, a on je policajcima pokazao gde je sahranio majku, pošto ju je prethodno umotao u ćebe.

- Kad je priveden, ispred kuće, pričao je da je to uradio jer nije imao para da je sahrani. Međutim, tokom razgovora sa policajcima, N. F. je počeo da priča kako se on u martu prošle godine posvađao sa majkom i da je počeo da je šamara, ali tada se umešao njegov advokat koji ga je savetovao da se brani ćutanjem. N. F. ga je poslušao i ništa dalje nije rekao - navodi sagovornik i dodaje da istragu o smrti Dušice F. vodi Više javno tužilaštvo u Zrenjaninu.

N. F. još uvek nije saslušan kod tužioca, te se još ne zna da li je on osumnjičen za ubistvo.

- Na tužilaštvu je da kvalifikuje delo, to jest da kaže da li je u pitanju krivično delo ubistva ili pak neko drugo - dodaje sagovornik.

Podsetimo, jeziva priča otkrivena je kada je otac N. F. koji od 2017. godine živi u Nemačkoj, počeo da traži suprugu kako bi okončao brak i oženio se drugom ženom. Pitao je sina gde je mama, a on mu je odgovorio da je umrla u bolnici u Novom Sadu ali da nije otišao po telo i da ne zna gde je sahranjena.

Video: Snimak uviđaja mesta gde je sin zakopao majku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Panic

    21. februar 2020 | 03:47

    Ne verujem sta je izjavljeno utvrdi se smrt i po 30 i vise godina unazad a sad 1 god. ne mogu da utvrde dali je smrt nasilna ili ne jednostavno nema interesa za slucaj i da noko od porodice se ne zapita sta je sa osobom jednu godinu

  • Biljka

    21. februar 2020 | 08:06

    Boze strasno! Rodis dete, mucis se oko njega, othranis, skolujes, izvedes na put i ono te na kraju prebije ili ubije. Uzas!

  • vlada

    21. februar 2020 | 03:26

    A dodju strucnjaci i kosti iz 840 pre nove ere oznace kao tragicno preminulog od neuzvracene ljubavi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA