Muškarac iz Preševa odsedao u niškim hostelima, pa krao iz njih sve što je našao

Odneo je dva televizora, jedan Sony Play station, usisivač, pa čak i alat koji je pronašao u jednoj sobi, a krao je i mobilne telefone

  • 1

Niška policija uhapsila je D. A. (42) iz Preševa zbog više krađa i jedne prevare koje je tokom februara ove godine počinio u niškim hostelima.

Kako saznajemo, on se prijavljivao kao gost u nekoliko hostela u Nišu, a kada bi ušao u sobu, krao bi sve što je tamo našao.

- Odneo je dva televizora, jedan Sony Play station, usisivač, pa čak i alat koji je pronašao u jednoj sobi. Takođe, koristio je nepažnju ostalih gostiju da bi im ukrao mobilne telefone – kažu naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Osim za krađu, kako navodi niška policija, Preševljanin se tereti i za prevaru.

- D. A. je od recepcionera jednog hostela zatražio mobilni telefon da bi navodno pozvao majku. Međutim, čim se radnik hostela okrenuo, pobegao je sa uređajem – objašnjavaju naši izvori.

Ukradeni predmeti vraćeni vlasnicima

Nakon prijave učestalih krađa po niškim hostelima, policija je počela njihovu prismotru i ubrzo dobila dojavu da se kradljivac pojavio u jednom od njih.

- Vlasnik jednog hostela je obavestio organe gonjenja da je uočio osumnjičenog. On je uhapšen, a ukradeni predmeti su pronađeni i vraćeni vlasnicima.

Policija je saopštila da je osumnjičenom za krađu i prevaru određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će sa krivičnom prijavom biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Logika

    21. februar 2020 | 17:57

    To nije šiptar, oni ne kradu, e kad se prenosi zlato ili evri, e toj oće.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA