Pljačka kod Zvečana: Lopovi upali u kuću Srbina usred noći, pa odneli više od 2.000 evra i nakit

Ušli su kroz prozor prostorije u kojoj se nalazio novac

  • 2

Iz porodičnog doma Srbina u selu Banjska nadomak Zvečana nestalo je više od 2.000 evra u novcu i zlatni nakit čija je vrednost oko 200 evra, potvrdio je za Kosovo onlajn portparol Kosovske policije za region Sever Branislav Radović.

Prema rečima Radovića, nepoznati kradljivac ili više njih upali su u noći između 20. i 21. februara u kuću oštećenog kroz otvoren prozor prostorije u kojoj se nalazio novac.

- Oštećeni je izjavio da je iz ormara uzeto više od 2.000 evra u novcu i zlatni lanac i narukvica koji vrede oko 200 evra - rekao je Radović.

Uviđaj su na licu mesta uradili pripadnici Istražne jedinice policijske stanice u Zvečanu, a dežurni tužilac je slučaj okarakterisao kao krivično delo "teška krađa".

Portparol KPS -a je istakao da će slučaj ići redovnom procedurom, a da će istraga i potraga biti pojačane kako bi kradljivci što pre bili otkriveni i privedeni pravdi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jerko

    22. februar 2020 | 15:02

    E jesu mustre ti Albanci, tačno znaju kroz koji prozor treba da uđu i gde novac da traže. Nisu ga baš ni tražili, samo su ga uzeli. Dajte neki SMS da nadoknadimo Srbinu iz sela Banjska nadomak Zvečana.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA