≫ 

Sinovi Čumeta i Novaka Buhe napadnutog mladića upozorili da ih ne prijavljuje policiji, pa pobegli

Mlađi članovi porodice Buha odranije su poznati policiji

  • 2
Ljubiša Buha Čume

Printskrin: Youtube/b92rtv

Boško Buha (29) i njegov brat od strica Nikola (27), sin i bratanac Ljubiše Buhe Čumeta, uhapšeni su po nalogu Trećeg osnovnog tužilaštva u Beogradu zbog sumnje da su u petak opljačkali A. S. u Surčinu.

Kako Kurir piše, sinu i bratancu prvog svedoka-saradnika na teret se stavlja razbojništvo.

- Boško i Nikola su došli do kuće A. S. i pozvali ga da izađe. Kada je mladić izašao, jedan od njih dvojice ga je iznenada udario nekim čvrstim predmetom u glavu, usled čega je nesrećni čovek pao na zemlju. Oni su mu ubrzo pomogli da se podigne sa tla, pa mu iz torbice uzeli 500 evra - priča izvor Kurira iz istrage.

Vratili su se do svog automobila, gde su odlučili da napadnutom muškarcu vrate 200 evra i upozorili ga da ćuti i da incident nikako ne prijavljuje policiji. Posle tih reči pobegli su s mesta na kome su pokrali momka - objasnio je sagovornik.

Kada je A. S. došao sebi, primetio je da mu nedostaju lična dokumenta.

- On je o slučaju obavestio policiju i rekao da ga su ga napali Čumetov sin Boško i Nikola, sin Novaka Buhe. Kada su operativci stigli u Surčin, primetili su da A. S. ima vidljive povrede na temenu glave - dodao je izvor i naveo da će Nikola i Boško Buha biće saslušani danas pred Trećim osnovnim tužilaštvom.

A. S. je navodno radio kao obezbeđenje kod Čumeta, koji mu je, kako tvrdi, ostao dužan pare.

- Pošto je A. S. više puta tražio novac, Čumetov sin i sinovac otišli su kod njega i uzeli mu torbicu s parama - kaže izvor Alo.

Inače, mlađi članovi porodice Buha odranije su poznati policiji. Podsetimo, u januaru prošle godine policija je raspisala poternicu za Boškom, koji je napao policajca u beogradskom naselju Surčin.

- Boško se sumnjiči da je tada napao policajca van službene dužnosti, a problem je nastao u saobraćaju. Sukob između Buhe i policajca van dužnosti izbio je pošto je navodno Buha svojim autom zakačio auto za čijim je volanom bio policajac, i to na Obilićevom vencu u Surčinu. Posle kraće svađe Buha mu je navodno zapretio automatskom puškom, ali srećom, nije pucao - rekao je ranije izvor i dodao da je Boško pobegao nakon incidenta.

Nikola, sin Novaka Buhe, bio je hapšen u decembru 2017. u Beogradu.

- Njemu je policija tada tokom rutinske kontrole pronašla pištolj za koji nema dozvolu i tada je priznao krivicu u zamenu za godinu dana kućnog zatvora. Buha je priznao da je pištolj obrisanih serijskih brojeva - kazao je tada naš izvor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bisenija

    23. februar 2020 | 06:45

    Banda pravi i radja bandu!

  • Milo

    23. februar 2020 | 18:31

    Pristojna neka deca od finih roditelja. Ne moze da se dise od tolike finoce...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA