Dragan pronađen mrtav posle 3 nedelje agonije: Dug zelenašima ga odveo u smrt?

Prema još nepotvrđenim informacijama, on je od zelenaša uzeo novac za svog prijatelja i pošto nije imao da vrati, oprostio se sa svima i od tada mu se gubio svaki trag

  • 79
Dragan Ranković Foto: Facebook

Potraga za Draganom Rankovićem (24) iz Kragujevca posle tri nedelje okončana je tragično - mladićevo telo pronađeno je obešeno u mestu Crkvine nedaleko od njegovog rodnog sela Donje Grbice, gde je i viđen poslednji put, prenosi Kurir.rs.

Ovu informaciju potvrdio je rođak mladića. I u MUP-u Kragujevac potvrđeno je za Kurir da je pronađeno beživotno telo u ataru sela Donje Grbice, kod reke Uglješnice i da se sumnja da je reč o nestalom mladiću. Telo je po nalogu tužioca poslato na obdukciju.

Dragan Rankovic Foto: Facebook/ Dragan Rankovic

Prema još nepotvrđenim informacijama, on je od zelenaša uzeo novac za svog prijatelja i pošto nije imao da vrati, oprostio se sa svima i od tada mu se gubio svaki trag.

- Dragan je bio dobar i pošten momak zaposlen u ovdašnjem trgovinskom lancu „Trnava“. Uzeo je pare na kamatu za svog prijatelja, koji dug nije vraćao. Zelenaši su ga pritiskali i maltretirali do te mere da se odlučio na ovako radikalan korak - kaže njegov školski drug.

Ovu priču je u neformalnom razgovoru za Kurir potvrdio i jedan od mladićevih rođaka.

Ranković je na FB ostavio i potresnu poruku.

- Dragi moji prijatelji, žao mi je što se opraštamo na ovaj način. Želeo bih da se zahvalim svom ‘velikom prijatelju’ što me je doveo dotle da ja moram na ovakav način da rešim probleme koji su nastali zbog njega. Poz veliki od Batketa - napisao je nesrećni mladić pre nestanka 28. januara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Znam samo

    23. februar 2020 | 15:18

    Da mi dodje neko od zelenasa da maltretira mene ili nekog mog zbog bilo kakvog duga,taj ziv nece izaci iz mog dvorista!

  • Sestra

    23. februar 2020 | 13:53

    Da se razumemo, decka nije nasla policija vec lovci. Mnogo mi ga zao, mlado dete 25godina, koliko ga je samo bilo strah i koliko je morao da bude tuzan, zali boze mladosti. Pocivaj u miru.

  • Dragan

    23. februar 2020 | 13:28

    Prosto NE verujem da ima ljudi u Srbiji i na svetu koji opravdavaju rad zelenasa! Isti ste kao oni i snosicete istu odgovornost pred Bogom sram Vas bilo! U 90% slucajeva zelenasi daju pare daleekkoo slabijim od sebe nemocnim ljudima narkomanima kockarima i onima koji su iz nekih cula ili porodicnih problena na kratko bez papira uzeli pare a onda pocinje agresija i to kakva! Sto meni ne dodju da uzmu? Nego sve neku bedu nasli! Sramota za sve! Sad pljujte koliko hocete.. Dragan Bgd

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA