≫ 

Tisa i Nena su ubijeni u ovoj kući koju su smatrali svojim rajem: Pričao je o dugu države od 60.000€

Svetislav Milenković i njegova nevenčana supruga Snežana pronađeni su mrtvi u svom domu u selu Bresje kod Jagodine

  • 15
Svetislav i Snežana Milenković, Jagodina Foto: Infocentrala.rs

Nevenčani supružnici Svetislav i Snežana pronađeni su bez znakova života u svom domu u selu Bresje nadomak Jagodine. U selu gde su svi poznavali ovaj par, niko nije poverovao da bi Svetislav moga da podigne ruku na svoju ženu. U to nije poverovala ni novinarka Infocentrale Anita Mitrović Đukić, koja je lično poznavala "Tisu i Nenu", a koja za portal Telegraf.rs kaže da Svetislava pamti kao čoveka koji je bio pun života i nasmejan.

- Radila sam 2016. godine intervju sa Snežanom i njim u njihovoj porodičnoj kući. Snežana je bila jako fina, tiha, vodila je celo domaćinstvo i sa ponosom pokazivala šta su sve napravili od kuće i dvorišta u Bresju - navodi Anita.

Svetislav i Snežana Milenković, Jagodina Snežana je pronađena u prostoriji sa bilijarom, Foto: Infocentrala.rs

Priča da su izgradili mostić, fontanu, uredili kuću u drvetu i kamenu. Bili su zaljubljenici u etno stil, pa su u skladu sa tim sređivali.

Svetislav i Snežana Milenković, Jagodina Porodična kuća Svetislava i njegove nevenčane supruge Snežane, Foto: Infocentrala.rs

- Bili su društveni ljudi, pamtim da su je kolege iz "Juhora" poštovale i volele, na jednoj fotografiji u tom tekstu svi su nasmejani i zagrljeni. Tisa nije izbegavao novinare iako je godinu dana ranije 2015. bio optužen za silovanje, što je sud kasnije odbacio i sve optužbe protiv njega su povučene jer nije bilo dokaza. Proveo je 7 meseci u pritvoru zbog čega je kasnije tužio državu - kaže naša sagovornica.

Svetislav je tada za Infocentralu rekao da mu država duguje 60.000 evra.

Svetislav i Snežana Milenković, Jagodina Kuća koju su smatrali svojim rajem, Foto: Infocentrala.rs

- Da li je to u proteklih 5 godina naplatio, ne znam. Sećam se da je bio nesrećan jer je sin sa njim prekinuo kontakt zbog optužbi za silovanje, to mu je teško palo. Pričao je o svemu, čak i tom novcu koji je trebalo da dobije od države, nije krio. Govorio je to za medije, tako da je verovatno to govorio i među poznanicima, prijateljima... - priča novinarka.

Anita Mitrović Đukić Novinarka Anita Mitrović Đukić, Foto: Privatna arhiva

Naša sagovornica dodaje da ju je veoma potresla vest da su ovo dvoje ljudi ubijeni u svojoj kući koju su toliko voleli, sređivali, smatrali svojim rajem.

- Snežana je bila mirna i fina žena, sećam se da nas je dočekala sa gibanicom. Pamtim njihovu kuću po drvenim prozorima i žaluzinama sa srcima. Kamen za okućnicu sami su skupljali na Pasuljanskim livadama i sve što je napravljeno bilo je njihovih ruku delo. Nena je volela dekupaž i koristila tu tehniku da oslika stolice i stolove - priseća se Anita.

Svetislav i Snežana Milenković, Jagodina Svetislav i Snežana godinama su živeli zajedno u Bresju, Foto: Infocentrala.rs

- Zaista su sređivali svoj dom sa mnogo ljubavi i pažnje. Bili su dugo zajedno, sigurno više od 15 godina, možda i 20. Verujem sam da su imali skladan i dobar život. Činjenica da je neko upao na njihov privatni posed i najsurovije ih likvidirao me je zaprepastila. Nadam se da će ubica ili više njih, brzo biti pronađen - zaključuje Anita Mitrović Đukić.

Kako za portal Telegraf.rs kažu iz jagodinske policije, istraga o ovom slučaju još je u toku.

Prema nezvaničnim informacijama, sumnja se da je motiv ubistva pljačka.

Podsetimo, Svetislav Milenković bio je hapšen u policijskoj akciji "Armagedon" 2011. godine zbog sumnje da je iskorišćavao maloletnice, ali je oslobođen svih optužbi.

Video: Društvo opravdava nasilnike, dok sve više žena strada u porodičnom nasilju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    25. februar 2020 | 20:53

    Teska vremena,nezna se sta je gore ili imati pare ili ih nemati kako god da okrenes nevalja,ako si srecan u zivotu i to nekim bolesnim umovima smeta iako nemaju nikakve veze sa tobom,zavideti ako si uspesan u poslu i ako imas lepu zenu,tako covek zivi citavog zivota rastrzan izmedju dobrog i zla ,raja i pakla

  • Jex

    25. februar 2020 | 20:53

    Opet proklete pare. Zalosno.

  • Dax

    25. februar 2020 | 21:21

    Oslobodjen optužbe za silovanje,pritom je uhapšen u akciji Armagedon.Znači da je uhapšen u dugo planiranoj akciji policije,očito je bio umešan.Sin nije stao uz njega,znači dobro poznaje svog oca i ima razloge da mu ne veruje.Tako da...Ne bi me čudilo da je nečiji otac ili neka žrtva uzela pravdu u svoje ruke!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA