≫ 

Ubio se u zatvoru Goran Janković: Osumnjičen je za ubistvo žene, tasta i tašte pred rođenom decom

Gnusni zločin, koji je šokirao srpsku javnost, odigrao se 24. maja prošle godine

  • 35

Goran Janković (37), koji je bio u zatvoru kao osumnjičeni za ubistvo žene, tasta i tašte izvršio je samoubistvo u Okružnom zatvoru u Novom Sadu.

U Upravi za izvršenje krivičnih sankcija rečeno nam je da je "J. G. (38) izvršio samoubistvo vešanjem u sobi u kojoj je bio smešten".

- Drugo pritvoreno lice, koje je takođe smešteno u toj sobi u tom trenutku je bilo u šetnji. Okružni zatvor u Novom Sadu je u skladu sa zakonom obavestio policiju, koja je obavila uviđaj, tužilaštvo i sud - naveli su za Telegraf u Upravi.

On je u maju prošle godine ubio ženu Mirjanu, taštu Nadu i tasta Branislava pred svojom decom.

Gnusni zločin, koji je šokirao srpsku javnost, odigrao se 24. maja prošle godine u jutarnjim časovima, a prethodila mu je prijava Jankovićeve supruge zbog nasilja u porodici. Kako je i sam ispričao na saslušanju, kobnog jutra došao je kući iz kafane i "nešto mu je kvrcnulo u glavi" pa je odlučio da ode kod žene u kuću gde je živela sa roditeljima, kako bi joj se osvetio.

Goran Janković sa decom Foto: Facebook

U rancu je poneo macolu i garderobu koja će mu kasnije koristiti za beg. Čim je došao na kućni prag Pajića, izvadio je macolu i nasrnuo na svog bivšeg tasta Branislava jer je bio najkrupniji. Zatim je ušao u kuću i nastavio svoj krvavi pir. Nasrnuo je na taštu i njoj takođe presudio udarcem macolom. A onda se ustremio na suprugu.

Kako je i sam ispričao, najpre ju je tuko i davio, želeći da iskali sav bes na njoj, a zatim joj je ubrzo i presudio. Da zločin bude još jezivi, sceni ubijanja tasta Branislava, tašte Nade i supruge Mirjane svedočili su njegovi maloletni sinovi! Nakon što im je ubio i majku, okrenuo se ka njima i starijem dečaku rekao: "Zapamtite, tata nije bio ovde!"

Video: Trenutak hapšenja Gorana Jankovića, osumnjičenog za trostruko ubistvo

Video: Ovako je deset specijalaca izvelo Jankovića iz marice

(M. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Joj

    25. februar 2020 | 17:47

    Jadna decica 😔😔😔

  • Mila

    25. februar 2020 | 19:20

    Jadna deca,da ceo život žive sa tim bolom...

  • DARKO 100%

    25. februar 2020 | 18:12

    To se zove zakesnela savest ,proradila savest i nije mogao izdrzati taj teret zlocina koji mu je na dusi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA