≫ 

Detalji zločina kod Jagodine: Bračni par likvidiran iz osvete, poznavali ubicu i pustili ga u kuću?

Sumnja se da je ubica planirao zločin, jer gotovo da nije ostavio nikakve tragove.

  • 12
Svetislav i Snežana Milenković, Jagodina

Foto: Infocentrala.rs

Istraga dvostrukog ubistva u selu Bresje kod Jagodine pokazala je da supružnici Svetislav Milenković Tisa (69) i Snežana Plašintović (54) nisu bili žrtve razbojnika, jer u kući nije izvršena premetačina niti je išta odneto.

Kako piše "Kurir", sumnja se da je ubica u nedelju oko 22 sata pozvonio na vrata Svetislava i Snežane, koja je otvorio Svetislav.

- Ta vrata se inače ne koriste često, a i nisu bila zaključana. Pretpostavlja se da je Milenković poznavao ubicu. Veruje se da je napadač odmah nasrnuo na njega, odgurnuo ga ka kupatilu i tu mu ispalio metak u glavu. Pretpostavlja se da je to videla Snežana, koja je bila iza supruga, pa je pokušala da pobegne u drugu prostoriju, dnevnu sobu s bilijarom. Međutim, ubica je potrčao za njom i tri puta ju je ubo nožem u leđa, jedan ubod bio je u srce - objašnjava izvor i dodaje da se sumnja da su supružnici žrtve osvete, ljubomore ili nekih neraščišćenih računa.

Takođe, sumnja se da je ubica planirao zločin, jer gotovo da nije ostavio nikakve tragove.

Svetlana Milenković, sestra ubijenog Svetislava, kaže da se njen brat nije žalio da ima probleme.

- Ništa nije nagoveštavalo zločin. Moj brat je te večeri, dva sata pre zločina, bio kod Tise. Razgovarali su o svemu i svačemu. Tisa se nije žalio ni na šta, da mu možda neko preti, a znam da nikome ne duguje. Zatečeni smo zločinom i nema objašnjenja zašto su ubijeni - kaže Svetlana.

Komšije su ispričale da su čule da kamere u kući u vreme zločina nisu radile.

- Nameće se pitanje zašto kamere nisu bile uključene, a znam da ih je Svetislav imao u kući i oko nje. Znam da se hvalio da mu je snaha po bratu ostavila kuću i imao je para, ali očito nije pljačka u pitanju, jer pare nisu ukradene - kaže komšija.

Policija je juče okupirala čitavo Bresje. Desetine policajaca pretresalo je svaki pedalj u kući, u dvorištu, ali i u čitavoj okolini.

Video: Jula 2016. Siniša Zlatić je zavio Žitište u crno. Ovo su snimci posle masakra

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA