Ljubomorni Nišlija izbo novog momka bivše devojke: Na vratima stana se potukli, pa je sevnuo perorez

I.M. je u stanu bivše devojke zatekao njenog novog momka

  • 0
Nasilje u porodici, tuča, otac bije sina,  svađa, batine, davljenje, udaviti muškarci muškaraca starac

Foto-ilustracija: Shutterstock.

Niška policija uhapsila je Nišliju I.M. (33) zbog sumnje da je 24. februara ove godine pokušao da ubije tridesetsedmogodišnjeg muškarca, takođe iz ovog grada, saopštila je Policijska uprava.

Kako saznajemo, povod obračuna je bila ljubomora jer je I.M. u stanu bivše devojke zatekao njenog novog momka.

- I.M. je zazvonio na vrata stana devojke sa kojom se ranije zabavljao, ali mu je vrata otvorio muškarac. Počeli su da se međusobno vređaju, a zatim i da se tuku, pa je I.M. je izvadio perorez i suparnika ubo u levu stranu grudnog koša i levu nadlakticu. Teško povređeni čovek je uspeo sam da dođe do bolnice gde je ustanovljeno da je zadobio povrede opasne po život. Klinički centar je alarmirao policiju koja je krenula u poteru za napadačem. On je sutradan pronađen u stanu u kome je živeo - navode naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Iz policije navode da je protiv I.M. podneta krivična prijava zbog ubistva u pokušaju te da će sa krivičnom prijavom biti priveden Višem javnom tužilaštvu.

(D.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA