≫ 

Pljačkaš u Kikindi čeka da se pošta isprazni, pa upada s fantomkom: Čim ljudi izađu, radnice strepe

Za devet meseci bilo je tri pljačke

  • 3
Pošta Kikinda Mikronaselje Foto: Telegraf

Poštanska filijala u kikindskom Mikronaselju po drugi put se našla na meti vandala za manje od mesec dana. Maskirani napadač je juče, usred bela dana, upao u filijalu i od službenice oteo oko 200.000 dinara.

Kako nezvanično saznajemo, razbojnik je sa fantomkom na glavi uleteo u poštu i, preteći radnici, naredio da mu preda novac iz kase.

Izbezumljena i uplašena radnica predala je pazar pljačkašu koji je potom pobegao.

Međutim, kako je ovo treća pljačka ove filijale za samo devet meseci, građani Kikinde koji žive u okolini brinu. Za Telegraf.rs kažu da ništa nisu videli, niti čuli, kao i prethodnih puta.

- Kao da uvek biraju momenat kada u filijali nema nikog osim službenika. Ne možemo da verujemo da se ovo opet događa, već treći put za tako kratko vreme - pričaju žitelji Mikronaselja čija se pošta na meni razbojnika našla i 29. januara ove, kao i 14. juna prošle godine.

Pošta Kikinda Mikronaselje Foto: Telegraf

U januaru je maskirani pljačkaš sa fantomkom pretio prestravljenoj službenici metalnom šipkom kojom je razbio video nadzor i polupao inventar, dok je jedan od prošlogodišnjih napadača uleteo u poštu sa satarom u ruci.

Tada je razbojnike, koji su bili pod dejstvom narkotika, policija pronašla sa većim delom ukradene svote novca, oko 300.000 dinara. Osumnjičeni T. M. (21) i V. V. (22) iz Kikinde uhapšeni su u autobusu u Borči.

Video: Snimak pljačke milion evra iz Poštanske štedionice u Subotici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vladimir miskovic

    27. februar 2020 | 21:35

    Vazno je da cuvaju glavnu postu i da obezbezbedjenje tamo paradira dok posta u mikronaselju selima i u zarka zrenjanina nemaju obezbedjenje.Dok necija glava ne padne nece se reagovati,vazno je da policija hapsi i privodi ako nemas licnu kartu i vozis bicikl trgom a za ovo ih bas briga sramota deca da pljackaju poste i to u sred bela dana.

  • Ogi

    27. februar 2020 | 22:40

    P O L I C I J A ganja rezani duvan i juri švalerke . Nemo tako,rade ljudi. Probudi se POLICIJO !

  • Zika pajser

    28. februar 2020 | 00:12

    Kod nas opljačkali sa Sekiru poštu, neki čovek stajao ispred pošte svaki dan skoro prodaje sira u kantama, policija došla ispitivali ga dva sata šta on tu radi,za to vreme pljačkaši podosta odmakli..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA