≫ 

Užas snimljen iz drugog ugla: Kako je vozač u punoj brzini pokosio majku sa detetom u Novom Pazaru

Sumnja se da se auto kretao brzinom većom od 150 km/h

  • 70

Novopazarska policija uhapsila je S. E. (24) iz ovog grada zbog sumnje da je u naselju Selakovac pre četiri dana automobilom udario ženu i devojčicu koje su prelazile ulicu. Njemu je, zbog sumnje da je počinio teško delo protiv bezbednosti saobraćaja, određeno zadržavanje do 48 sati.

Žena, za koju se pretpostavlja da je majka devojčice, je teško povređena, a nakon ukazane pomoći u novopazarskoj Opštoj bolnici transportovana je u Klinički centar u Kragujevcu, piše saznajemo.net.

Ova saobraćajka je potresla ceo grad jer se dogodila u neposrednoj blizini pešačkog prelaza, a vozač automobila je vozio, kako nezvanično saznajemo brže od 150km/h.

Žena je prelazila ulicu sa ćerkom, u blizini pešačkog prelaza kada je na nju silovito naleteo automobil i odbacio je više metara unapred, a devojčicu je takođe okrznuo kao i čoveka koji je prišao da pomogne. Pobegao je sa lica mesta – rekao je očevidac saobraćajne nesreće.

Žena je bila u drugom stanju i zbog teškog stanja prebačena je u Kragujevac.

Pogledajte nesreću iz drugog ugla:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ludak za volanom

    28. februar 2020 | 11:01

    Bahatost vozaca nema granice. 150km/h u naseljenom mestu je za trajno oduzimanje dozvole i adekvatna kazna zatvora. Majci i detetu zelim brz oporavak

  • Boža zemunac

    28. februar 2020 | 10:58

    Ovoga treba poslati u rudnik,najmanje deset godina.Da ne vidi sunca ni meseca. Odrediti mu normu i kad to ispuni onda mu poslati hranu i vodu.

  • Miki

    28. februar 2020 | 11:06

    Dali je on normalan samo idioti i kreteni mogu tako da ze ponašaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA