≫ 

Slavko je presudio sebi čim je video mrtvu majku: Živeo je samo za svoje roditelje

Slavko je bio zaposlen na Poljoprivrednom fakultetu

  • 19
Samoubistvo, depresija, vešanje Nesrećni čovek obesio se u pomoćnom objektu, Foto ilustracija: Pixabay

Tela Milke (85) i Slavka Bakića (60) pronađena su danas u kući u Zemunu, na Vojnom putu. Majku i sina je pronašao rođak, koji je obavestio policiju.

Kako saznaju "Novosti", Milka je bila nepokretna i umrla je prirodnom smrću, a Slavko se obesio u pomoćnom objektu kad je video mrtvu majku.

Slavko je bio veoma vezan za roditelje, o kojima je brinuo. Inače, bio je zaposlen na Poljoprivrednom fakultetu kao tehničko osoblje.

- Slavko je brinuo o majci, a verovatno je, kad video da je ona preminula, odlučio da presudi sebi ne znajući šta će od tuge. Njemu je verovatno život bez majke bio smak sveta, nije mogao da podnese da nastavi dalje kad nje nema. Milka je bila divna žena, slabo se kretala, poslednjih 10 godina nije izlazila i bila je upućena na njega. Mnogo smo se potresli - pričaju komšije za Kurir.

Dodaju da im život nije bio lak i da je Milka imala penziju, koju je nasledila od muža.

Kolege sa fakulteta pamte ga kao mirnog čoveka.

- Radio je na Katedri za odgajivanje i reprodukciju domaćih i gajenih životinja, do pre desetak godina, kad je postao rukovodilac zadužen za higijenu. Bio je izuzetno miran i povučen čovek, znali smo da stanuje s majkom i da su mnogo vezani. Slavko je pre desetak dana otvorio bolovanje i od tada ga niko nije video ni čuo - kazao je izvor Kurira sa ovog fakulteta.

Video: Dvostruko samoubistvo u Borči, roditelji skočili sa zgrade

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Janko

    28. februar 2020 | 18:05

    Nije očekivao da će ostati bez mame koja ima 85.godina zivota,osamostaljujte decu na vreme,ali iskreno vam to kažem.

  • g

    28. februar 2020 | 18:16

    Slavko je, verovatno, trebao da se leci. Ovo sto je uradio, zbog mame od 85g. nije bas odlika mentalno zdrave osobe. Jadan covek..

  • Ljubica

    28. februar 2020 | 23:44

    Znaci niko, ali niko ne moze da mi opravda samoubistvo!!!! Ljudi su bolesni i nema dalje price! Zao mi je sto se to desilo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA