≫ 

Tuča u centru Niša: Dvojica mladića brutalno izbodena

Obojica su operisana i nalaze se na Klinici za anesteziju i intenzivnu terpiju Kliničkog centra u Nišu

  • 13
Nož, napad nože, ubistvo, pokušaj ubistva, mesto zločina Neposredno nisu životno ugroženi, svesni su, komunikativni, dišu spontano i vitalni parametri su u granicama normale; Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

Dvadesetogodišnji N. S. i njegov vršnjak M. S., obojica iz Vranja, teško su povređeni noćas oko četiri sata u tuči u centru Niša.

Kako saznajemo, dvojica mladića su izbodena u tuči u Obrenovićevoj ulici, a za sada nema informacija o napadačima.

Oni su zbrinuti u niškom Kliničkom centru i kako saopštavaju iz ove zdravstvene ustanove, nisu neposredno životno ugroženi.

- N. S. je zadobio ubodnu ranu u trbuh sa desne strane a S.M. je uboden u desnu stranu grudnog koša i gluteus. Obojica su operisana i nalaze se na Klinici za anesteziju i intenzivnu terpiju Kliničkog centra u Nišu.

- Neposredno nisu životno ugroženi, svesni su, komunikativni, dišu spontano i vitalni parametri su u granicama normale - rečeno je u Kliničkom centru.

Policija u Nišu ubrzo je uhapsila A. I. (22) i P. S. (27) iz Niša, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela teška telesna povreda i učestvovanje u tuči.

Sumnja se da su se oni jutros na ulici, verbalno, a potom i fizički, sukobili sa dvojicom muškaraca i tom prilikom im oštrim predmetom naneli ubodne rane.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će uz krivičnu prijavu biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.

Video: Užas nad užasima: Nasmrt pretukli čoveka na Badnje veče zbog jedne novčanice

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lord

    29. februar 2020 | 13:30

    Otkad je ukinut vojni rok, klinci poludeli...

  • Nenad

    29. februar 2020 | 13:29

    Nis je generalno postao los grad po kulturi po parkiranju vozila svako se parkira gde hoce malo malo pa tuca pucaju bodu se nozevima jednom recju uzas dosta los mentalitet ljudi

  • Geras

    29. februar 2020 | 13:19

    Ne treba nama ni korona virus ni rat sami smo sebi dovoljni

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA