≫ 

Grupa Albanaca bagerom napala pripadnike KPS Sever srpske nacionalnosti

Uskoro opširnije...

  • 9

Grupa Albanaca bagerom je napala pripadnike KPS Sever srpske nacionalnosti koji su sprečavali pokušaj izgradnje nelegalnog nasipa na Ibru, saznaje Kosovo Onlajn.

Nasip na Ibru gradi se suprotno odlukama lokalne samouprave.

Direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić izjavio je ovim povodom da je reč o pokušaju nasilnog upada terorista na sever Kosova i Metohije.

- Grupu divljaka koji su napali srpske policajce na reci Ibar predvodio je Agim Bahtiri vođa šiptarskih separatista. Strašno je to što su ovo učinili baš na godišnjicu pogroma nad Srbima na KiM, kada su rušene i spaljivane srpske crkve i ubijani ljudi - rekao je Đurić.

Pripadnici policije uspeli su da smire situaciju, a da grupu koja je pravila nelegalni nasip i napala pripadnike KPS ukloni. Situacija je sada mirna.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дејан Младеновић

    17. mart 2020 | 13:46

    Срамота што се то трпи и заташкава

  • Smederevac

    17. mart 2020 | 13:32

    Mi ne smemo nista... Samo da se pravimo ludi jer nisu bitni ljudi... Vazno je da udjemo u EU.. Nemam reci.

  • Mihailović

    17. mart 2020 | 15:51

    Nije ništa slučajno, kao ni martovski progromi paljenje svetinja i kuća Srba i ubijanje...sve je to bilo pripremano da se dodatno očisti Kosovo od Srba...zna se čije službe to rade, da bi nakon toga dali da proglase nezavisnost...to Srbi moraju stalno ponavljati jer NATO zemlje veruju u svoje laži i stalno ponavljanjem njihovi laži to postaje istina, pogotovo ako mi žrtve šutimo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA