Pijani pop iz Niša tukao ženu: Popadija ima povrede glave i leđa, on završio na psihijatriji

Njegova supruga podnosila prijavu za nasilje u porodici i pre šest godina, ali je ona tada odbačena jer se do pokretanja postupka predomislila i odbila svedočenje

  • 14
Pravoslavni sveštenik Foto-ilustracija: Shutterstock

Četrdesetosmogodišnji sveštenik iz okoline Niša odveden je u Psihijatrijsku bolnicu u Gornjoj Toponici nakon što je pijan istukao svoju suprugu. Kako saznajemo, on je sinoć oko 23 sata najpre verbalno, a zatim i fizički napao popadiju.

- Žena je zadobila lakše povrede po glavi i leđima koje joj je suprug naneo rukama. S obzirom na to da je policija ustanovila da je sveštenik bio u alkoholisanom stanju, Hitna pomoć ga je prebacila na psihijatruju – objašnjavaju naši izvori upoznati sa ovim slučajem.

Osnovno javno tužilaštvo je potvrdilo incident i saopštilo da će se, nakon izlaska osumnjičenog za nasilje u porodici, izvršiti procena rizika i u skladu sa tim izreći mere koje predviđa zakon.

Protiv sveštenika je njegova supruga podnosila prijavu za nasilje u porodici i pre šest godina, ali je ona tada odbačena jer se do pokretanja postupka predomislila i odbila svedočenje.

(D.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    24. mart 2020 | 13:51

    U svakom zitu ima i kukolja,savrsenstvo bez mane u svakoj profesiji nemoze bez toga,citajuci pazljivo to mozda je zena i zasluzila zbog poteza proslosti koju je ignorisala na sudu pre 6 god

  • mama

    24. mart 2020 | 14:02

    E pope sta ti bi, pijes za Veliki Casni post.

  • 3OPAH

    24. mart 2020 | 14:00

    Korona deluje i na popove nervni slomovi svuda

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA