≫ 

Očaj Nenada koji je u nesreći izgubio sina: Na istom mestu su mi poginuli tast, tašta i šurak

- Video sam u retrovizoru dva automobila. Jedan me je pretekao, a drugi je otpozadi udario u mene, nakon čega sam ja naleteo na kola ispred sebe - prepričava Nenad Stanojević nesreću u kojoj je izgubio dete

  • 13
Policija Foto: RINA

U udesu u subotu, do kog je došlo kada su se Negotinci M. M. (35) i Đ. D. (25), vozeći "sitroen C4" i "pežo 307", verovatno trkali na magistralnom putu Negotin - Zaječar poginula je beba.

- Vozio sam kola iz Negotina ka Zaječaru. Beba je bila na zadnjem sedištu, propisno smeštena u stolici za decu i vezana. Video sam u retrovizoru dva automobila kako se probližavaju velikom brzinom. Jedan me je pretekao, a drugi je otpozadi udario u mene, nakon čega sam ja naletao na kola ispred sebe - ovako, za Novosti, saobraćajnu nesreću u kojoj mu je poginuo sinčić prepričava Nenad Stanojević (33).

Sinčić izdahnuo po prijemu u bolnicu

U udesu su Nenad i supruga Ivana bili samo ugruvani i u šoku. Sinčić na zadnjem sedištu bio je teško povređen.

- Istrčao sam iz slupanog automobila i zavapio: Šta učiniste, ljudi? Zatim sam otvorio zadnja vrata vozila i video da beba ne daje znake života. Tek tada sam shvatio da se nalazim na gotovo istom mestu, na mostu kod sela Salaš, gde su 2018, za srpsku Novu godinu, u saobraćajnoj nesreći poginuli najbliži moje supruge Ivane - otac Zoran, majka Dragica i brat Igor.

Kroz suze, nesrećni čovek pripoveda da su Ivanu i bebu prebacili u bolnicu. Nedugo po prijemu u Zdravstveni centar u Zaječaru, rečeno im je da je sin podlegao povredama. O tome kako se oseća supruga Ivana, kaže da ne zna kako će to što se desilo da prežali.

Umesto venčanja organizovali sahranu

Seća se potom ovaj mladić kako je sudbina bila surova prema njemu i Ivani kada su 2018. nastradali Ivanini najbliži.

- Trebalo je da sa nama dočekaju praznik i da se dogovorimo oko venčanja. Umesto toga, posle srpske Nove godine imali smo tri sahrane.

Porodica Angelov je tada automobilom pošla po ćerku i budućeg zeta u negotinsko selo Vidrovac, da ih doveze u Grljan kod Zaječara. Poginuli su na putu u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se desila na mostu, nedaleko od hotela "Luks", kod zaječarskog sela Salaš.

Hitna pomoć Foto: Marko Jovanović

Ivana je tada ispričala da se poslednji put čula sa majkom u subotu oko 13 časova. Majka joj je rekla da stavi kafu, jer će uskoro doći. Prošlo je nekoliko sati, a roditelji se nisu javljali, pa su mladenci pošli da ih traže.

Lek za smirenje pre bilo kakvih vesti

Nesuđenu tazbinu Nenad je zatekao na prijemnom trijažnom odeljenju Zdravstvenog centra u Zaječaru. Kada su ga videli, prvo su mu dali da popije lek za smirenje.

Ispričala je tada Ivana da su ona i suprug o tome da je njena porodica teško povređena čuli od policajaca koji su obezbeđivali mesto nesreće na mostu. Nadali su se najboljem dok su se vozili do bolnice.

- Ušli smo kod lekara i predstavili se. Rekli su nam da sačekamo, da su hirurzi u salama. Sve dok Zoranu nisu dali tabletu, a meni injekciju, nisu hteli da razgovaraju. Kada je sedativ počeo da deluje, rekli su nam da su moji roditelji i brat poginuli - ispričala je Ivana.

Svadba je otkazana, a sahrana organizovana. Bili su srećni do subote...

Iako su od prve stravične tragedije Stanojevića prošle već dve godine, policija nije do kraja razjasnila udes. Nezvanično, pominje se da je vozač "opel kadeta", koji je star 31 godinu, izgubio kontrolu nad automobilom i čeono se na mostu sudario s kombijem brze pošte.

- U tom trenutku je na "kadet" naleteo još jedan kombi. "Opel" je bio potpuno smrskan. Kako se ispostavilo, Zoran i Igor su preminuli na licu mesta, dok je Dragica povredama podlegla u zaječarskoj bolnici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pero

    30. mart 2020 | 07:48

    Tosu današnji umišljeni mangupi i umišljeni vozači koi su kupili a ne položili vozačku dozvolu take treba u rudnik na doživotnu robiju a isto sve one koi im prodaju vozačke dozvole

  • Jeka

    30. mart 2020 | 06:54

    Jadan čovjek šta ga snađe. A o ženi i da ne pričam. A šta će biti s manijacima??? Ej trkati se u ovoj situaciji!!!!

  • Cana

    30. mart 2020 | 06:22

    Sacuvaj Boze....Saucesce porodici!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA