Došao iz Beča i počinio dvostruku grešku, a policija ga nije našla u kući. Sad ide u pritvor 30 dana

Određen mu je pritvor do 30 dana u pritvorskoj jedinici za izolaciju u Požarevcu

  • 2
Virus Outbreak-Philadelphia Airport Foto: Tanjug/AP

Policija u Svilajncu uhapsila je A.B (20) iz Negotina, koji je prekršio meru samoizolacije, u kojoj se nalazi od 15. marta, kada je u Srbiju došao iz Beča.

A. B. je meru samoizolacije prekršio u vreme zabrane kretanja, a određen mu je pritvor do 30 dana u jedinici za izolaciju u Požarevcu, saopštila je Policijska uprava u Jagodini.

On je uhapšen "zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nepostupanja po zdravstvenim propisima za vreme epidemije", stoji u saopštenju.

Policija, prilikom kontrole, u kući nije pronašla osumnjičenog koji je prekršio meru samoizolacije, navodi se u saopštenju.

- Sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Despotovcu, odredio mu je pritvor do 30 dana u pritvorskoj jedinici za izolaciju u Požarevcu - piše u saopštenju.

Protiv A.B "podneta i prekršajna prijava zbog kršenja Naredbe o ograničenju i zabrani kretanja lica na teritoriji Republike Srbije".

Video: Ovako izgleda objekat u Požarevcu za one koji krše samoizolaciju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA