≫ 

Izbo prijatelja nožem zbog pesme: Detalji incidenta u Velikom Gradištu

Osumnjičeni S. S. je uhapšen u svojoj kući i sumnjiči se za pokušaj ubistva. Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati

  • 0
Žena, nož Foto: Shutterstock

S. S. (50) iz Velikog Gradišta uhapšen je prekjuče zbog sumnje da je u svojoj kući nožem izbo prijatelja Ž. I. (41) nakon svađe zbog muzikeSumnja se da su oni sedeli kod u kući, družili se, pili alkohol i slušali muziku. S njima u društvu bila je i ćerka S. S., kao i još jedan poznanik, a među njima je u jednom trenutku izbila svađa.

- Za stolom u kući se pilo i slušala se glasna muzika. Društvo je navodno pilo čitavog dana, a nastavili su da piju i kad je počeo policijski čas. Puštali su i glasnu muziku. Svako od njih je naručivao pesmu koja mu se sviđa. Međutim, dok su puštali muziku, S. S. i njegova ćerka su se posvađali oko odabira pesama, pa je on nasrnuo na devojku - kaže izvor.

Prema njegovim rečima, Ž. I. je tada skočio da ih razdvoji.

- Govorio im je da se ne svađaju zbog gluposti, da će sve biti u redu, ali uzalud. Otac i ćerka su grmeli, cela kuća se tresla. Videvši da će S. S. početi da bije ćerku, Ž. I. se isprečio između njih i počeo je da se rve sa S. S., koji je uspeo da dograbi nož iz kuhinje. Počeo je besomučno da ubada Ž. I. po stomaku, leđima i vratu - kaže izvor Kurira i dodaje da je krv šikljala na sve strane.

- Povređeni Ž. I. je nekako uspeo da se otrgne pomahnitalom drugu i da izađe na ulicu. Počeo je da beži, ali se srušio nasred puta posle 20 metara. Onesvestio se jer je izgubio dosta krvi - kaže izvor koji dodaje da je policiju i Hitnu pomoć pozvala majka osumnjičenog.

- Lekari su zatekli Ž. I. svog krvavog i bez svesti na ulici. On je smešten u požarevačku bolnicu. Povrede su okarakterisane kao opasne po život, ali je on trenutno u stabilnom stanju - dodaje sagovornik.

Osumnjičeni S. S. je uhapšen u svojoj kući i sumnjiči se za pokušaj ubistva. Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati.

- O slučaju je obavešteno i nadležno više tužilaštvo, koje će ispitati osumnjičenog, povređenog, ali i svedoke ove krvave tuče - dodao je izvor Kurira upućen u istragu.

Video: Ubijen muškarac na Bežanijskoj kosi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA