≫ 

Zrenjaninac mora na sud jer je maloletnom sinu dužan 27.000 dinara

Ocu se stavlja na teret da u periodu od 16. maja 2019. do 6. marta ove godine nije davao izdržavanje za maloletnog sina

  • 3
Sudija Foto-ilustracija: Shutterstock

Zbog sumnje da je počinio krivično delo nedavanje izdržavanja, Osnovni javni tužilac u Zrenjaninu je podneo optužni predlog protiv R. N. (48), piše "Zrenjaninski".

Njemu se stavlja na teret da u periodu od 16. maja 2019. do 6. marta ove godine nije davao izdržavanje za maloletnog sina R. M.

Ta dužnost mu je utvrđena izvršnom sudskom odlukom Opštinskog suda u Zrenjaninu. Njegova ukupna neizmirena obaveza po navedenom osnovu iznosi 27.000 dinara.

Video: Hajde tako driblaj LeBrona! Neki ljudi ne treba da imaju decu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • shampita

    3. april 2020 | 11:51

    Dakle za 10 meseci duguje 27 hiljada ili ti 2700 RSD za izdrzavanje deteta mesecno. Ne znam sta je zalosnije, drzava koja odredi alimentaciju od 2700 din(za te pare ne mozes ni vevericu da prehranis a o detetu da ne pricam) ili ocevi kojima je i to mnogo da daju za sopstveno dete. Sto pravite decu(pitanje za oba pola) ako deci ne mozete da priustite ni najosnovnije.

  • Dr vet

    3. april 2020 | 19:28

    Koja glupost!Ne duguje detetu ,već majci deteta.Šta je dete jelo i pilo toliko meseci ,ko je finansirao školovanje i sve ostale potrebe deteta!Naravno majka!Naravno da treba u buvaru a po pravilu ni trebalo za ovakve slučajeve uvesti prinudni rad.Lepo nek zaradi na nekoj njivi ,gradjevini itd i isplati dug,jer samim odlaskom u zatvor majka opet novac ne dobija!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA