Stravičan sudar automobila i kamiona kod Kraljeva: Vozač "golfa" preminuo na licu mesta

Udes se dogodio kada su se pri velikoj brzini direktno sudarili "golf" koji se kretao iz pravca Kragujevca prema Kraljevu i kamion beogradskih registracija

  • 4
Saobracajna nesreca, sudar kamiona i automobila Foto-ilustracija: Shutterstock

U saobraćajnoj nesreći koja se danas oko 10.40 časova dogodila u mestu Milavčići na regionalnom putu Kraljevo-Kragujevac poginuo je vozač ,"golfa" kragujevačkih registarskih oznaka.

Pretpstavlja se da se udes dogodio kada su se pri velikoj brzini direktno sudarili ,"golf" koji se kretao iz pravca Kragujevca prema Kraljevu i kamion beogradskih registracija koji je dolazio iz suprotnog smera.

Vozač "golfa" na mestu je preminuo dok je teško povređeni vozač kamiona sanitetskim vozilom prebačen u Opštu bolnicu "Studenica" u Kraljevu.

Uviđaj su izvršili pripadnici Policijske uprave u Kraljevu a zbog udesa saobraćaj se na ovom delu puta odvijao alternativnim putevima.

(Telegraf.rs/RINA)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    4. april 2020 | 13:40

    Pa kad sad voze ko divljaci da bi stigli kad prodje policijski cas. Vidim snimke ljudi koriste ove papirice za dozvolu izlaska da divljaju, voze suprotnom trakom i mlate kako nema nikoga itd a voze 150 km/h.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA