≫ 

Nišlija pljuvao policijace preteći da će ih zaraziti koronom: Udario i taksistu i radnika picerije

M. N. (37) je najpre napao taksistu, zatim radnika picerije, a onda namerno udario u policijsko vozilo

  • 5
Hapšenje, lisice, uhapšen, policija

Foto ilustracija: Shutterstock

Niška policija uhapsila je M. N. (37) iz ovog grada zbog nasilničkog ponašanja, napada na službeno lice u vršenju službene dužnosti i sprečavanja službenog lica u vršenju službene radnje.

- On se sumnjiči da je juče zadao više udaraca vozaču taksija, fizički napao radnika jedne picerije a zatim namerno udario u službeno vozilo, pretio policijskim službenicima i vređao ih - saopštila je Policijska uprava u Nišu.

Kako saznajemo, M. N. koji je od ranije poznat po nasilničkim ispadima, seriju incidenata započeo je napadom na taksistu.

-  On je iz čista mira na ulici napao taksistu i pretukao ga. Zatim je otišao do jedne picerije u Obrenovićevoj ulici i počeo da lupa na vrata tražeći da bude uslužen. Prodavac mu je otvorio vrata i objasnio da ne rade, već da samo vrše dostavu, M. N. je i njega napao, na silu ušao u radnju, zgrabio parče pice i pobegao. Ni to mu nije bilo dosta, već je primetivši službeno vozilo MUP, namerno naleteo na njega i oštetio ga, ali niko nije povređen – objašnjavaju naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Policija je krenula u poteru za izgrednikom i pronašla ga u ulici Uroša Predića ali je on odbio da se povinuje njihovim naredbama.

- Dok ga je policija savladavala, pljuvao ih je preteći im da će ih zaraziti koronom jer je navodno bio u Nemačkoj - navode naši izvori.

N. M. je određeno zadržavanje do 48 sati posle čega će sa krivičnom prijavom biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.

Video: Pretužan prizor u Zenici: Krvnički se pesničili zbog džaka brašna

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    7. april 2020 | 14:55

    To bi Amerikanci streljali odmah...

  • ХАЏИ КОСТА

    7. april 2020 | 15:00

    ОДМАХ 10 ГОД. РОБИЈЕ

  • Orao

    7. april 2020 | 19:19

    Ljudi !U americi bi ga pucali ,odma i to na mrtvo.I nikom nista ,crva nije ni bilo. Ne bi niko ni objavio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA