≫ 

Majka je svakog dana išla na Novo groblje. Izašla iz crkve, pa izdahnula od tuge na grobu sina (11)

Ona je imala dozvolu za kretanje tokom policijskog časa, kažu u JKP Pogrebne usluge

  • 16
Novo groblje, silueta, zena, depresija, tuga Foto: Google Maps, Shutterstock

Majka jedanaestogodišnjeg dečaka V. B., koji je pre dve godine obesio o kvaku dok se igrao u kući, svakoga dana dolazila je na njegov grob. Ona je imala dozvolu za kretanje u vreme policijskog časa, a pre nego što je izdahnula na grobu deteta, prisustvovala je službi u crkvi, rečeno je "Telegrafu" u JKP Pogrebne usluge.

Nakon potresnih vesti da je S. B., preminula na grobu svog sina V. B. kada je u nedelju, uprkos meri zabrane kretanja, otišla na Novo groblje u Beogradu, pokušali smo da saznamo više od JKP "Pogrebne usluge" o ovom tragičnom slučaju.

Iz "Pogrebnih usluga" navode da je u pitanju jedna porodična tragedija.

Majka je svakog dana dolazila na Novo groblje na grob svog tragično preminulog sina, koji je imao svega 11 godina, kada je nesrećnim slučajem izgubio život pre dve godine - kažu iz ovog preduzeća.

Oni dodaju da je policija bila na licu mesta, na poziv osoblja crkve Svetog Nikole na Novom groblju.

- Naime, pre nego što je otišla na grob svoga sina, ona je prisustvovala službi u crkvi. Posle toga, otišla je na grob svoga sina, gde je izdahnula, najverovatnije od posledica srčanog udara zbog ogromne tuge. Policija je bila na uviđaju, utvrdila sve relevantne činjenice, uključujući i činjenicu da je preminula sugrađanka imala dozvolu kretanja - kažu iz "Pogrebnih usluga".

Dodaju da je preminulu sugrađanku pronašao crkvenjak koji se u tom trenutku nalazio u crkvi Svetog Nikole na Novom groblju, a koji je zamoljen od porodice da je potraži.

Iz JKP Pogrebne usluge objašnjavaju da za vreme vanrednog stanja groblja funkcionišu u skladu sa naredbama i preporukama državnih organa. Sahrane se, dodaju, odvijaju prema utvrđenom rasporedu i po propisanim procedurama, uz pojačane mere zaštite i bezbednosti.

Kako su mediji ranije pisali, njen sin je 2018. godine nađen mrtav u sobi, nakon što se maramom slučajno obesio o kvaku od vrata. U tom trenutku u stanu su bile i njegove majka i sestre. Mediji su pisali da ga je pronašla majka, kada se približavao trenutak da pođe na trening, a kada se on na njeno dozivanje nije oglašavao.

Video: Najgori mesec u godini: Zaključajte se, nestanite ako mislite da preživite

(M.Z.B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ujka Zitko PFK

    7. april 2020 | 19:46

    Steglo me u grudima dok sam ovo citao.Sta vam je majcinski instikt.Zamislite koliko je bilo tuge i patnje u zeni,kad joj se srce prepuklo.😥

  • Jeca

    7. april 2020 | 19:46

    Da bog sacuva. Ne daj boze nikome. Neka vam je laka zemlja.

  • 😢

    7. april 2020 | 20:07

    Strašno! Tuga do neba! Sada ste zajedno i više se ne razdvajajte!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA