≫ 

Pala petorka u Smederevu nakon kupoprodaje droge: "Operisali" u dva grada, jedan pokušao da pobegne

Sumnja se da su dvojica osumnjičenih iz Smederevske Palanke kupili marihuanu u Smederevu, kako bi je dalje prodavali na području Smederevske Palanke

  • 1
Droga, diler droge

Foto ilustracija: Shutterstock

Pet osoba uhapšeno je u Smederevu zbog sumnje da su izvršile krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Uhapšeni su S.M. (23) i S.M. (27) iz Smedereva, D.M. (64) i Đ.M. (37) iz Smederevske Palanke, kao i S.M. (23) iz okoline Smedereva, navodi se u saopštenju MUP-a.

Policijski službenici su osumnjičene uhapsili neposredno nakon kupoprodaje marihuane i zaplenili više paketića sa oko 120 grama ove droge.

Sumnja se da su dvojica osumnjičenih iz Smederevske Palanke kupili marihuanu u Smederevu, kako bi je dalje prodavali na području Smederevske Palanke.

Đ.M. je prilikom hapšenja pokušao da pobegne, pa se tereti i za krivično delo sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje, navodi se u saopštenju.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni višem javnom tužiocu u Smederevu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ena

    8. april 2020 | 10:24

    Ima i neke koristi od ovog virusa !Da ih sve pohapse poubijase ovu omladinu !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA