Majka kojoj je srce puklo na grobu sina, sahranjena u istoj grobnici s njim: Počiva pored svog Vuka

Velika tragedija zadesila je porodicu Bojanić

  • 1
Novo groblje, silueta, zena, depresija, tuga Foto: Google Maps, Shutterstock

Suzana Bojanić (44), koja je u nedelju preminula na grobu svog sina Vuka (11), sahranjena je juče na Novom groblju, i to na istom mestu na kom je izdahnula.

Od preminule Suzane, kojoj je, kako kažu poznanici, srce prepuklo od tuge za sinom, koji je 2018. godine tragično preminuo, juče su se oprostili porodica i malobrojni rođaci.

- Suprug i dve ćerke odlučili su da je sahrane u istoj grobnici u kojoj su pre dve godine sahranili malog Vuka. Suzana će počivati kraj svog mezimca, za kojim je toliko patila - rekla je rođaka, prenosi Kurir.

Nesrećna majka u nedelju je, uprkos policijskom času, otišla na Novo groblje. Ostavila je cveće i zapalila sveću pokojnom sinu, posle čega je preminula.

Poznanici kažu da je Suzana 22. marta 2018. našla sina mrtvog u sobi. Dečak se obesio o kvaku tokom igre. Od tog dana Suzana je bila na lekovima.

Suzana je svakoga dana dolazila na grob sinu. Ona je imala dozvolu za kretanje u vreme policijskog časa, a pre nego što je izdahnula na grobu deteta, prisustvovala je službi u crkvi, rečeno je "Telegrafu" u JKP Pogrebne usluge.

Oni dodaju da je policija bila na licu mesta, na poziv osoblja crkve Svetog Nikole na Novom groblju.

- Naime, pre nego što je otišla na grob svoga sina, ona je prisustvovala službi u crkviPosle toga, otišla je na grob svoga sina, gde je izdahnula, najverovatnije od posledica srčanog udara zbog ogromne tuge. Policija je bila na uviđaju, utvrdila sve relevantne činjenice, uključujući i činjenicu da je preminula sugrađanka imala dozvolu kretanja - kažu iz "Pogrebnih usluga".

Dodaju da je preminulu sugrađanku pronašao crkvenjak koji se u tom trenutku nalazio u crkvi Svetog Nikole na Novom groblju, a koji je zamoljen od porodice da je potraži.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ime

    8. april 2020 | 11:04

    Ja verujem da se ona ubila. Nagutala se lekova i otisla tamo da skonca. Steta jer je imala za sta da zivi, jos dve cerke...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA