Kobna igra sudbine: Policija Marka zaustavila i vratila kući, on otišao na splav. Tamo je ubijen

Marko V. otišao je na splav na reci, gde je bilo još 15-ak mladića. Došlo je do svađe i tuče, kada je uboden u stomak

  • 21
Marko Czbg Velickovski Foto: Facebook/Marko Czbg Velickovski

Marka V., koji je izboden u petak uveče nakon svađe na jednom splavu u Jabuci kod Pančeva, kobne večeri policija je uhvatila u kršenju policijskog časa i otpratila ga do kuće, međutim, on je ponovo izašao i otišao na reku.

Nekoliko sati pre nego što je ubijen Marko je, u vreme policijskog časa, zatečen na ulici. On je tada, preneli su mediji, vraćen kući i policajci su mu rekli da ne izlazi. Međutim, on ih nije poslušao, već je, navodno, nekih pola sata pre tragedije otišao na splav, na kojem je bilo još 15-ak mladića.

Tu je navodno došlo do svađe, a potom i do tuče. Zbog sumnje da je u jednom trenutku potegao nož na Marka i ubo ga u stomak uhapšen je D. T. (21), a M. P. (45) sumnjiči se da mu je u tome pomogao. Marko je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta.

Kako smo već pisali, Više javno tužilaštvo u Pančevu saopštilo je da je donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv D.T. (21.) i M.P. (45) iz Jabuke, zbog sumnje da su izvršili krivično delo ubistvo, za koje je propisana kazna  zatvora od 5 do 15 godina.

Osumnjičenom D.T. se stavlja na teret da je dana 03.04.2020.godine oko 21,00 časa u Jabuci, lišio života sada pokojnog oštećenog M.V. (31.) tako što mu je nakon svađe zadao jedan ubod nožem u predelu stomaka i time mu naneo tešku telesnu povredu opasnu po život od koje je oštećeni na licu mesta preminuo, dok se osumnjičenom M.P. stavlja na teret da mu je u tome pomogao - navodi se saopštenju VJT u Pančevu.

Marko Czbg Velickovski Foto: Facebook/Marko Czbg Velickovski

Njima je nakon saslušanja određen pritvor.

Marko Czbg Velickovski Foto: Facebook/Marko Czbg Velickovski

Prema Fejsbuk profilu ubijenog mladića može se pretpostaviti da je bio navijač Crvene Zvezde, jer je redovno objavljivao fotografije sa utamica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PIXY

    8. april 2020 | 13:23

    Jesam li ja lud ili ovde pise "splav ,petnaestak momaka",pa svi su saucesnici u ubistvu,potopiti splav momentalno i svima robiju

  • Dex

    8. april 2020 | 14:24

    Policija ga uhvatila za vreme pol.časa i OTPRATILA ???!!! do kuće! Mislio sam da treba da hapse a ne da prate do kuće...

  • Ccccccccc.....

    8. april 2020 | 15:20

    A kako splav radi u to vreme? Što policija nije tamo intervenisala?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA