≫ 

Dve verzije ubistva kod Paraćina: Udarala supruga motikom za okopavanje ruža 30 puta zbog bašte?

Slavica J. (63) tereti se da je ubila svog supruga Milana J. (70) u selu Buljane

  • 0
Les, mrtvak, mrtvacnica, mtrav covek Foto-ilustracija: Shutterstock

Nakon svirepog ubistva Milana J. (70) u selu Buljane kod Paraćina za koje se tereti njegova supruga Slavica (63), u medijima su se pojavile dve verzije priče - da je žena svog supruga napala motikom za okopavanje ruža dok je spavao, dok su se po drugoj verziji supružnici navodno posvađali oko toga kako će tog jutra urediti baštu.

Prema ranijem pisanju medija, Slavica J., koja je osumnjičena je da je u subotu oko pola pet ujutro u dvorištu porodične kuće u selu Buljane ubila supruga M. J. (70), na saslušanju u Višem tužilaštvu u Jagodini branila se ćutanjem. Na predlog Tužilaštva, nadležni sud joj je odredio pritvor do 30 dana.

Kako se sinoć moglo čuti u emisiji TV Prve "Mesto zločina sa Mašanom" postoje dve verzije ovog ubistva.

Naime, po prvoj verziji sumnja se da je Slavica Milana napala dok je on spavao u krevetu, tačnije da ga je motikom za okopavanje ruža koja na vrhu ima dva šiljika udarala po glavi sve dok ga nije ubila. Po drugoj verziji, supružnici su ustali rano ujutru i dogovorili su se da uređuju baštu ispred kuće. Tada su se, navodno, posvađali kako će da sređuju baštu i ružičnjak. Potom su, kako se sumnja, izašli iz kuće i da se sve dogodilo u dvorištu.

Slavica je navodno, kada je videla šta je uradila, otišla kod komšija, koji su pozvali policiju i Hitnu pomoć. Međutim, čoveku nije bilo spasa.

- Čuo sam da se na snimku vidi kako iz kuće prvo izlazi Slavica, a za njom i Milan. Valjda su se raspravlja, a onda je uzela motiku za okopavanje cveća i počela njom da ga udara u telo i glavu. Milan se najpre branio, pokušavao je rukama da zaštiti glavu. Na kraju je pao, a ona je nastavila da ga udara. Udarala ga je i drvenim, ali i oštrim delom. Čuo sam da ga je udarila 15 puta - ispričao je jedan od komšija i dodao kako je rođak, kada je došao, zatekao Milana unakaženog i u lokvi krvi, piše Republika.

Slavica je, navodno, psihički bolesnik, a njeno stanje se pogoršalo otkako je proglašeno vanredno stanje, piše ovaj portal.

- Po ceo dan je hodala putem, išla je negde, držeći tojagu, nije znala ni gde ide. Živci su je terali na ulicu, a Milan joj je verovatno branio da izlazi kad je policijski čas. Mora da su se i zbog toga svađali - pričaju komšije.

U emisiji TV Prve rečeno je da u ovoj porodici nije bilo ranijih prijava za nasilje. Slavicu su mešani opisali kao ženu "loše naravi, koja je znala iz čista mira da uđe u vorište komšija i da ih napadne", dok su za Milana rekli da je dobar čovek. Prema nekim informacijama, supružnici imaju na kući video-nadzor, pa bi veštačenjem moglo biti utvrđeno šta je prethodilo zločinu.

Moglo se čuti da je obdukcijom je utvrđeno da je M. J. zadobio čak trideset udaraca motikom u glavu.

Supružnici su se u rodno selo vratili nakon decenija provedenih u Americi, gde su živeli i radili. Slavica se pre oko 10 god vratila nazad, navodno zbog zdravstvenih problema, dok je Milan ostao tamo sve dok nije stekao penziju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA