≫ 

Prodavao lažne službene značke: Uhapšen policajac iz Bačke Palanke

Uhapšeni su policijski službenik M.B. (35), kao i R.M. (37), sa područja Bačke Palanke koji se sumnjiči da je falsifikovao novac i neovlašćeno trgovao drogom

  • 5
Policija, hapšenje, lisice

Foto-ilustracija: Pixabay

U zajedničkoj akciji pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu i Novom Sadu i Sektora unutrašnje kontrole MUP, uhapšeni su policijski službenik M.B. (35) iz Bačke Palanke, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo zloupotreba službenog položaja i R.M. (37), sa područja Bačke Palanke, koji se sumnjiči da je falsifikovao novac i neovlašćeno trgovao drogom.

Njih dvojica se sumnjiče da su prodavali falsifikovane službene značke Ministarstva unutrašnjih poslova, a uhapšeni su u Novom Sadu, prilikom pokušaja da prodaju dve takve značke, prenose Novosti.

Policija je kod R.M. pronašla narkotike, kao i dve novčanice od stotinu evra za koje se, takođe, sumnja da su falsifikovane.

Obojici je određeno zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, u Posebno odeljenje Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu za suzbijanje korupcije.

Video: Policija oborila starca koji je prekršio izolaciju, hteli da hapse ženu zbog protesta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NS 1

    9. april 2020 | 09:17

    Prodavao samo da bi nešto zaradio,možda je to jedino znao i umeo kao i mnogi širom RSrbije,kazniti kao i ostale po zakonu.

  • Lucy Ch

    9. april 2020 | 10:16

    Ko je imao veću kriminalnu energiju,on što prodavao ili ko je kupio značke da ih upotrebi za novo krivično delo,voleo bih i ja da imam jednu kao suvenir da me podseća na policiju RSrbije.

  • Joca

    9. april 2020 | 10:01

    Nisi dirali narod.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA