≫ 

Policajac pretučen u restoranu u Novom Sadu: Pronađen u besvesnom stanju

Privedeno je četvoro osumnjičenih

  • 14
Pucnjava na Zvezdari, zvezdara, policija, uvidjaj, policajac Foto: Marko Jovanović

Načelnik dežurne policijske službe G. M. pretučen je sinoć u novootvorenom restoranu u "Pupinovoj palati" u Novom Sadu, usled čega je zadržan na bolničkom lečenju.

Policajac je zadobio brojne hematome po glavi i nagnečenja vilične i jagodične kosti, a pronađen je u besvesnom stanju. Uhapšen je J. J. (50) iz Vrbasa, koji je policajca pretukao, a osumnjičen je i za posedovanje kokaina, piše 021.

Uz njega su privedena još trojica - N. P. (33) iz Sremskih Karlovaca, kod kojeg je policija pronašla gasni pištolj i kokain, kao i Z. B. (53) iz okoline Novog Sada i Ž. M. (51) iz Vrbasa koji su ometali hapšenje.

Četvorici osumnjičenih određeno je zadržavanje do 48 sati i biće, uz krivičnu prijavu, privedeni nadležnim javnim tužilaštvima.

S obzirom da su tokom hapšenja povrede zadobili i neki od osumnjičenih, saopšteno je da će Sektor unutrašnje kontrole MUP detaljno ispitati sve okolnosti slučaja, uključujući i postupanje policijskih službenika.

Video: Pripadnik Žandarmerije napao osoblje Hitne pomoći u Kraljevu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Raspucin

    10. maj 2020 | 23:54

    Pa najbolje da sad uhapse te policajce i osude ih na robiju, a ove sa kokainom sto su restatovali policajce puste, jer sta policajci ima da budu u blizini ljudi koji drze kokain kod sebe, a Jos i da tuku oostene gradjane sa kokainom i Jos zbog toga sto je jedan policajac u besvesnom stanju mislim stvarno nema smisla e zemljo indijo i pakistane

  • Гаргамел

    10. maj 2020 | 23:17

    Да је ово правна држава , те барабе што су ометали хапшење полиција би на лицу места обогаљила од батина а остале би правосуђе послало иза браве на дужи период .

  • Ha

    10. maj 2020 | 23:39

    Jel bio na radnom mestu policajac..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA