≫ 

Detalj koji govori da je scena u kafiću na Vračaru mogla da bude mnogo, mnogo gora

Dvojica muškaraca bliska "škaljarskom" klanu bila su među gostima kafića u koji je danas ušao naoružani muškarac

  • 10
Pucnjava Vračar Printskrin: Republika.rs

Dvojica muškaraca bliska "škaljarskom" klanu bila su među gostima kafića u Braničevskoj ulici na Vračaru, kojima je pretio mladić naoružan automatskom puškom i maskiran "fantomkom", prenosi "Blic".

Prema nezvaničnim informacijama "Blica", oni su sedeli za stolom sa još nekoliko mladića. Oko 18.30 sati, maskirani mladić, sa automatom u rukama, utrčao je u kafić. Maskirani mladić je upravo društvu koje je sedelo sa dvojicom "škaljaraca", kumovima, naredio da legnu na pod. Preplašeni gosti su ga poslušali. Nekoliko sekundi ih je držao na nišanu, a onda se samo okrenuo, istrčao iz lokala i pobegao vračarskim ulicama.

Da li je to bilo neko upozorenje ekipi koja je bila sa njima u društvu ili konkretno njima dvojici, za sada nije poznato. Za očekivati je da oni pojačaju svoje obezbeđenje, jer im je ovim incidentom poslata poruka da veoma lako mogu postati sledeče žrtve u ratu klanova koji traje duže od pet godina i u kome je ubijeno više od 40 osoba.

Jedan od njih je već uspeo da preživi pucnjavu u kojoj je ubijen njegov dobar prijatelj. I protiv njega, ali i drugog muškarca bliskog "škaljarcima", vode se postupci pred sudom, piše "Blic".

Kako smo već pisali, danas oko 18 sati policiji je prijavljeno da je naoružani muškarac viđen na Vračaru. Iz MUP-a nam je rečeno da nijedan metak nije ispaljen tom prilikom.

Potom se pojavio snimak nadzorne kamere jednog kafića na kojem se vidi kako maskirani muškarac u crnoj odeći, sa kapuljačom na glavi i oružjem u ruci utrčava u baštu lokala.

Gosti koji su se sedeli u baši razbežali su se istog trenutka kada su ga ugledali, padajući preko stolica. Naoružani muškarac zadržao se kratko u bašti, nakon čega se udaljio sa lica mesta.

Video: Mladić pucao sa terase, interventna policija upala u stan i uhapsila ga

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvele

    12. maj 2020 | 08:14

    Ama sve njih u njihovu državu oterati pa tamo neka vode ratove a ne kod nas.

  • Чичарито

    12. maj 2020 | 07:41

    Мала бара, пуно крокодила🐊

  • Viktor

    12. maj 2020 | 01:23

    Ako novine odmah znaju o kome je reč isto tako zna i drzava a nista ne preduzima povodom toga i stavlja sve svoje gradjane u opasnost od obracuna kriminalaca i dna ljudskog roda... Zasto drzava ne preduzima nista povodom ovog sljama koji se napatio u zemlji i glavnom gradu kao bubasvabe? Jer mi zbog ovoga zivimo, radimo za crkavice, prezivljavamo i cutimo u ovoj zemlji? Mi smo narod debili...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA