≫ 

Majka ubijene Branislave ubici je bila strina i tašta: Komplikovani odnosi porodice zavijene u crno

Predrag je danas ubio svoju suprugu Branislavu, direktorku OŠ "Sava Šumanović" u Erdeviku, kao i školskog vozača Miroslava B.

  • 61

Branislava G., direktorka osnovne škole "Sava Šumanović" u Erdeviku, ubijena je jutros kada je na nju, dok je bila u svojoj kancelariji, pucao njen suprug Predrag G. On je, pre no što je pucao u ženu, iz automatske puške pucao i u školskog vozača Miroslava B. kog je čekao u parku ispred škole.

Kao potencijalni razlog dvostrukog ubistva spominje se Predragova ljubomora, pošto je sumnjao da ga supruga vara sa Miroslavom.

Kako Telegraf.rs saznaje, Predrag i Branislava poznavali su se još od malih nogu jer je njena majka, Olgica G, bila udata za Predragovog strica.

Erdevik, dvostruko ubistvo Foto: Telegraf.rs

Naime, Olgica je sa Kosova pre dugo godina došla u Erdevik gde se preudala, te je Predragu pre no što mu je postala tašta, zapravo bila strina.

Kako meštani pričaju, Branislavina majka i Predragov stric, odnosno njen drugi suprug "navijali su" za to da ovaj par bude zajedno.

Podsetimo, Olgica je za Telegraf.rs pričala da je njen zet Predrag postao ljubomoran na svoju suprugu kada je počela da zarađuje više od njega kao direktorka osnovne škole.

Problemi u ovoj porodici počeli su kada se mlađi sin razboleo, tačnije kada je dobio šećernu bolest. Branislava je tada svu pažnju usmerila na sina, što Predrag nije mogao da podnese, ispričala je majka ubijene, Olgica G.

Erdevik ubistvo, Branislava Gnjidić, OŠ osnovna skola Sava Šumanović Foto: Telegraf

Branislava je majci rekla da više ne može da živi sa njim. Kako Olgica kaže, njena ćerka je vezu sa vozačem navodno otpočela jer je mislila da će je on izvući iz lošeg braka. Mislila je da će je spasti. 

Dodaje da je on pretio i deci, da nju nikada nije tukao, ali da joj je uputio otvorene pretnje. Stariji sin je uvek branio majku.

- Sinoć je Predrag došao u moju kuću u želji da se pomire i pokušao je da uđe, ali je mi je Branislava rekla: "Majko, ne puštaj ga, ubiće me". Pokušavala sam da ga smirim i rekla sam mu: "Sačekaj 15 dana da se smiri situacija, pa tek onda pričajte, da rešite stvari" - priča Olgica.

Kuća Erdevik Foto: Telegraf.rs

Podsetimo, Predrag i Branislava imaju dvoje dece, a on je bio zaposlen kao čuvar lovišta u Šidu.  

Nakon što je ubio ženu pred sekretaricom škole, Predrag se predao policiji.

(D. S)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bata kole

    15. maj 2020 | 21:01

    Uplovila u vezu sa vozacem da se izvuce iz braka.... ne pravdam ubistvo, ali ovaj feminizam pocinje da smeta zesce, kako se za sve zena opravda. I sta su napravili.... On u zatvor, drugi tata i mama mrtvi a gde je dete? Generalno som do soma. Ne pravdam ni jednog ni drugog,... standard dansnjeg vremena u kome dva debila prave decu

  • Sinovac

    16. maj 2020 | 05:15

    Mene je snaslo isto pre 12god. Nisam znao u momentu kako da odreagujem! Da li kao tipicni balkanac ili kao muskarac! Poslao sam joj naj veci buket na svadbu pozeleo sretan brak sa novim ostao u super odnosima sa njom jer sam se skoncentrisao na decu i nisam hteo da mi sud dodeljuje vidjanje sa njima. Danas je cerka punoletna sin 15god i od pre 2god su oboje izrazili zelju kod mene da zive. Majka im se upravo po treci put udala! Decu nikad nisam nagovarao protiv nje ili ikad lose o njoj rekao. Sazreli su sami vide stvari. Oboje su super djaci i buduci studenti. Zato svaki muskarac koji prodje u braku ostavljen,treba da zna da nije resenje tuča svadja sudovi a po naj manje ubistvo i zatvor. Tad deca gube oba roditelja šokirani keoz detinjstvo i bice obelezena sramotom za ceo zivot a to nikuda ne vodi.Za njih treba da smo tu i da ih izvedemo na pravi put. Ostavljen ne znaci i izgubio sve u zivotu. Izgubio samo zenu koja da je vredela ne bi otisla sa drugim ako nisi bio kriv i nije imala razloga za to.Zato budite muskarci podnesite taj bol koji bas ume da boli ali se ne predaj i ne ispustaj decu nepravi nasilje ili zlocin izbori se za sebe i tu decu ako je imas, izvedi njih na pravi put a sebi ces naci drugu kad za to dodje vreme pa svet je pun zena nisu sve iste!

  • Kukavica

    15. maj 2020 | 22:13

    Uzeti deci majku na takav brutalan nacin je za dozivotni zatvor kad nema smrtne kazne.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA