≫ 

Ponovo tuča u Nišu: Dvojica napadača pretukla mladiće u sačekuši

Policija je saopštila da je obojici osumnjičenih određeno zadržavanje do 48 sati

  • 0
BEOGRAD POLICIJA KONTROLA Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Niška policija uhapsila je L. V. (21) i P. S. (20) iz ovog grada jer su sinoć oko 22 sata drvenim palicama brutalno pretukli J. Ć. (20) i A. A. (22). Batinaška dvojka postavila je sačekušu žrtvama u ulici Maksima Gorkog ispred zgrade broj 1, a zatim su ih izudarali po glavi. Policija i Žandarmerija ubrzo ih je pronašla na krovu obližnje stambene zgrade, gde su se sakrili.

Policijska uprava je saopštila da se obojici na teret stavlja krivično delo teška telesna povreda, te da su pronađene palice koje su upotrebili da pretuku mladiće. Kako saznajemo, jedna motka je pronađena ispod vozila a ostale u kontejneru.

Takođe, u blizini mesta obračuna pronađen je i jedan nož, ali se još ne zna da li pripada uhapšenim mladićima.

Motiv obračuna se još utvrđuje, ali ono što je izvesno je da nije reč o slučajnom već o dobro planiranom napadu.

- Očigledno je da su osumnjičeni znali da će mladići proći tim delom grada i napravili im sačekušu. Zaskočili su ih iz mraka i izudarali po glavi, a zatim pobegli. Po svemu sudeći, poznaju se od ranije ali za sada se ne zna zbog čega su u sukobu - navode naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Pretučeni mladići prebačeni su u Klinički centar gde je ustanovljeno da su zadobili kontuzije mozga.

- A. A. ima težu kliničku sliku, na intenzivnom je posmatranju, za sada nema indikacija za hiruršku intervenciju. Drugi pacijent ima istovetne povrede ali lakše simptome - saopšteno je u niškoj bolnici.

Policija je saopštila da je obojici osumnjičenih određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će biti privedeni nadležnom tužilaštvu. Kako saznajemo, one negiraju delo koje im se stavlja na teret i tvrde da su se na mestu obračuna slučajno zatekli.

Video: Čule da je nestašica maski, pa se potuke nasred ulice

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA