U požaru kod Leposavića tri porodice ostale bez krova nad glavom

Požar je prouzrokovan nakon pada žica dalekovoda

  • 0
Požar, vatrogasci Foto-ilustracija: Shutterstock

U požaru koji je u petak izbio u rudarskom naselju Belo Brdo kod Leposavića, u vatrenoj stihiji izazvanoj spojevima na dalekovodima, bez krova nad glavom ostale su tri porodice.

Naime, prema rečima Zorana Todića, predsednika Privremenog organa opštine Leposavić, bez doma su ostale tročlana porodica Vučetić, kao i porodice Ilić i Vukodinović sa po dva člana, pišu "Novosti".

-Požar prouzrokovan nakon pada žica dalekovoda izbio je u šumi, a ubrzo se proširio na stambenu zgradu. Iako je materijalna šteta velika, sreća je da nije bilo žrtava-ističe predsednik Todić koji u izjavi za "Novosti" navodi da je ovim porodicama obezbeđen privremeni smeštaj kao i da će opštine Leposavić u saradnji sa državom rešiti gubitak koji su meštani Novog Brda pretrpeli.

Inače, stanari ove zgrade ističu da im je u požaru sve izgorelo a da su stradale i 22 košnice pčela. Jedino što su uspeli, kako su izjavili posle požara, jeste da izvuku deo garderobe i dokumenta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA