≫ 

Slučaj ubistva u Bačkom Brestovcu: Goran T. branio se ćutanjem, evo šta nam je rekao njegov advokat

Goran T. sumnjiči se da je ubio Dušana Vlaisavljevića, a potom njegovo telo bacio u septičku jamu

  • 8
Dušan Vlaisavljević, Brestovac Foto: Privatna arhiva, Printskrin: Google Street View

Goran T. (54) iz Bačkog Brestovca, koji je osumnjičen za ubistvo Dušana Vlaisavljevića (38), čije telo je pronađeno u septičkoj jami, branio se ćutanjem u Višem javnom tužilaštvu u Somboru.

To je za "Telegraf.rs" rekao njegov advokat Aleksandar Budovalčev. Advokat dodaje da je Goranu T. nakon saslušanja određen pritvor zbog uznemirenja javnosti.

Budovalčev dodaje da nisu tačni navodi da je Goran T. priznao krivicu u policiji.

- On nije priznao izvršenje krivičnog dela, branio se ćutanjem i u policiji i u tužilaštvu. Istraga je tek počela i do sada prikupljeni dokazi ga ne dovode u vezu sa ovim krivičnim delom - kaže branilac osumnjičenog.

Advokat dodaje da Goranova porodica dobija pretnje, da imaju probleme i da im u selu govore da im je bolje da se ne vraćaju. Budovalčev je zamolio da se poštuje prezumcija nevinosti Gorana T.

Podsetimo, Dušan Vlaisavljević zvani Džiksi (38) iz Bačkog Brestovca nestao je 10. maja u rodnom mestu. Poslednji put je viđen tog dana, između ponoći i jedan ujutru, kada se uputio kući.

Kraj potrage bio je tragičan, telo muškarca pronađeno je u septičkoj jami, a potom je uhapšen i Goran T.  Navodno, Vlaisavljević je izboden, a potom je njegovo telo bačenou septičku jamu.

Kako se navodi na sajtu Nestali Srbija, po priči poslednjeg koji ga je video, Gorana T, osumnjičenog za ubistvo, Vlaisavljevića su navodno pokupila dvojica mladića automobilom i od tad mu se svaki trag gubi.

Video: Snimci sa lica mesta: S puškom čekao vozača u ovom parku, ubio ga, pa krenuo na suprugu

(M.Z.B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ccc

    17. maj 2020 | 22:20

    Kakav advokat?Kakva odbrana?Ovde sudija, ovde on, tup cekicem 40 godina i kraj.

  • Rile

    17. maj 2020 | 22:59

    Vrati tenam koronu nazad da neb ih čitali ovo o ubistvima . Svaki dan neko nekog ubije grozno zabrana izlaska od 20h do 6h ujutru kakvi kafići diskoteke kad neznanju pijani idrogirani da se ponašaju Neka uništavaju svoje porodice a ostave normalne na miru.

  • Vrscanin

    18. maj 2020 | 02:09

    Svako je nevin dok se ne dokaze suprotno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA