Saslušan Predrag iz Erdevika: Do srede sam imao najbolju ženu, a onda mi je priznala da je neverna

Branislavu je suprug Predrag ubio dok je bila u svojoj kancelariji u OŠ "Sava Šumanović" u Erdeviku, a pre toga je pucao u školskog vozača

  • 53
Erdevik, ubistvo, Branislava i muž Predrag Foto: Telegraf, Facebook/Nikola G., Printskrin: Youtube/Kopernikus RTV Šid

Imao sam najbolju ženu, voleo sam je najviše na svetu, a onda mi je priznala da je bila neverna. Pao mi je mrak na oči, morao sam da je ubijem, kazao je na saslušanju u tužilaštvu Predrag G, (53) iz Šida, osumnjičen da je u petak u OŠ "Sava Šumanović" u Erdeviku iz automatske puške izrešetao suprugu Branislavu (49), direktorku te škole, i njenog vozača, navodnog ljubavnika Miroslava B. (56).

Predrag se posle ubistva sam predao policajcima, a juče se u tužilaštvu žalio da mu nije dobro. Pričao je samo o tome koliko je voleo Branislavu, ali ne i o samom zločinu za koji je osumnjičen, piše Informer.

- Do srede 13. maja imao sam najlepšu ženu, najpametniju, najbolju domaćicu. Voleo sam je najviše na svetu, a ostao sam bez nje... Bio sam u situaciji da imam sve, a sada nemam ništa. Međutim, uhvaćena je u preljubi, priznala je to 13. maja i meni i sinu. Rekla je da je u ljubavnoj vezi već pest meseci - naveo je Predrag.

Erdevik, dvostruko ubistvo Foto: Telegraf.rs

On je dalje pričao kako mu nije bilo dobro, te da je išao kod lekara gde je dobio lekove za smirenje.

- Pao mi je mrak na oči i desilo se to što se desilo... Ne osećam se dobro, ni sposobnim da pričam o tome, zato za sada neću odgovarati na pitanja ni tužiocu, ni mojim advokatima - rekao je Predrag, nakon čega je tužilac zatražio da mu se odredi pritvor do 30 dana.

Kuća Erdevik Foto: Telegraf.rs

Zločin se dogodio u petak ujutru, dok je u školi bilo mnogo zaposlenih, ali nije bilo dece zbog obustave nastave.

Podsetimo, Predrag je osumnjičen da je prvo u kotlarnici likvidirao Miroslava, ispalivši u njega sedam metaka, a zatim se popeo na sprat. Tamo je prošao pored sekretarice koju je oterao, a zatim upao u ženinu kancelariju gde ju je ubio.

Video: Snimci sa lica mesta: S puškom čekao vozača u ovom parku, ubio ga, pa krenuo na suprugu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • aha

    18. maj 2020 | 10:39

    Da si valjao ne bi ti bila neverna ! Ovi sto ubijaju zene , trebaju dobiti najvecu kaznu!

  • MarkoBg

    18. maj 2020 | 11:26

    Pa sta pricas to, saznao si da je bila neverna pa? Okrenes se i odes druze,pa probas i ti svoju srecu negde drugde, a ne ti si bio uvredzen i povredzen sro bi Sojic rekao! Pa se cika malo istripovao e sada neces da zivis, ma jeli ciko? E pa to je problem balkanaca sto su zakrivljeni pogledom na zene. Barem ja tako gledam ako me ne zeli vise srecan joj put, sta ce mi zena koja me ne voli a ja da je teram na silu da bude samnom?

  • Mm ❤️

    18. maj 2020 | 13:30

    Pa dobro,priznala ti da te ne Voli vise i sta je tu problem? Ko ti daje za pravo da ubijes majku svoje dece? Da li si svestan sta si im napravio od zivota? Da li si razmisljao kako ce oni ziveti dalje? Nisi,zato sto si sebicni iskompleksirani gmaz koji je samo gledao sebe! Sram te bilo! Zapitaj se dal si ti bio dobar muz cim te je varala!? Ne branim ni nju,i zene znaju da budu zle ali samtram da niko nikome nema pravo da oduzme zivot i da svako ima pravo da zivi kako zeli! Ej ostaviti decu bez roditelja zbog zene,a toliko zena... Tuga!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA