≫ 

Boban iz Sokobanje o ubistvu svoje majke: Nije je ubio ljubavnik, već prijatelj kom je pomagala

On je za osumnjičenog za ubistvo rekao da je notorni alkoholičar, koji se nije treznio poslednjih 30 godina

  • 0
Hapšenje, uhapšen, policija Foto ilustracija: Shutterstock

Moju majku Vinku nije ubio ljubavnik, već prijatelj kom je pomagala. Hranila ga je, a on joj je mučki presudio, priča Boban Stojanović, čiju je majku Vinku (69) nasmrt pretukao S. B. (59), u njenoj kući u selu Radenkovac kod Sokobanje. Unakaženo telo nesrećne starice pronašao je jedan komšija, koji je odmah o tome obavestio Bobana.

- Majka je ležala mrtva u krevetu, odeća joj je bila iscepana... Neki mediji su objavili da je možda bila i silovana, ali ja to ne znam, u policiji mi nisu to potvrdili. Moja majka je bila divna žena, mnogo dobra, i pomagala je tom monstrumu S. B. Davala mu je da jede i da pije iz čiste dobrote, nije bila s njim u ljubavnoj vezi - kazao je za Informer očajni Boban.

Podsetimo, stravičan zločin otkriven je prošlog petka. Vinkin brat Vinko je tada ispričao da je prizor u kući njegove ubijene sestre bio jeziv.

- Krvi je bilo na sve strane, po krevetu, zidu, podu... To znači da ju je taj monstrum skinuo golu i mučio. Kad sam pitao policajce da uđem u kuću i vidim sestru, rekli su mi da to ne radim, da je prizor užasan - ispričao je očajni Vinko.

On je za S. B. rekao da je notorni alkoholičar, koji se nije treznio poslednjih 30 godina.

- Čuo sam i da je kobnog dana negde ukrao balon vina i da ga je doneo kod moje sestre i popio ga. On obično nije bio agresivan, ali sestrić mi je rekao da ga je majka, neposredno pre ubistva, pozvala i požalila se da je S. B. nasilan - rekao je Vinko.

Siniši je nakon saslušanja u tužilaštvu određen pritvor do 30 dana, a istraga ovog zločina je u toku.

Video: Snimci sa lica mesta: S puškom čekao vozača u ovom parku, ubio ga, pa krenuo na suprugu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA