≫ 

Nebojša sam prijavio da je ubio maćehu: Živeo sa njom posle razvoda, danas izlazi na saslušanje

Nebojša je uhapšen u ponedeljak, zbog sumnje da je u porodičnoj kući u selu Cerovac sekirom, ubio Miloranku L. (72)

  • 0
Ubistvo, sekira

Foto: Shutterstock

U  Više javno tužilaštvo u Kragujevcu danas će biti priveden Nebojša L. (57), koji je osumnjičen da je ubio svoju maćehu Miloranku L. (72), pišu NovostiPolicija je protiv njega podnela krivičnu prijavu za teško ubistvo.

Nebojša L. uhapšen je u ponedeljak zbog sumnje da je u porodičnoj kući u selu Cerovac, sa više udaraca sekirom, ubio Miloranku. Nesrećna penzionerka i njen pastorak živeli su sami u porodičnoj kući u ovom selu kod Kragujevca. Pretpostavlja se da je pastorak maćehu ubio u nedelju kasno uveče.

Jedan od komšija ispričao je da meštani pričaju kako je Nebojša, posle zločina, krenuo za Kragujevac i došao do stana u kom mu živi bivša supruga. Lupao je na njena vrata, ali mu ona nije otvorila. Prema nezvaničnim informacijama, otišao je odatle, a nakon izvesnog vremena došao je do zgrade policije. Onda je, navodno, ušao i ispričao šta se desilo u Cerovcu.

Osumnjičeni Nebojša L. je bio bez posla, a posle razvoda od supruge, živeo je sa maćehom u Cerovcu. Kuću u kojoj se desio zločin, prema priči komšija, pre tridesetak godina izgradili su Nebojšin otac Dragan, koji je preminuo pre nekoliko godina, i njegova druga supruga Miloranka.

Komšije pričaju da su se maćeha i pastorak dobro slagali, te da ne znaju zašto je došlo do tragedije. Šta se tačno desilo najverovatnije će se razjasniti tokom istrage u kragujevačkom Višem javnom tužilaštvu. Ipak, pominje se da je to uradio u nervnom rastrojstvu.

Video: Snimci sa lica mesta: S puškom čekao vozača u ovom parku, ubio ga, pa krenuo na suprugu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA