≫ 

Vozač koji je poginuo kod Vranja trebalo da ode u penziju: Skoro postao deda, juče krenuo po radnike

B. M. (60), vozač autobusa, preminuo je u sudaru u utorak ujutru na putu između Vranja i Vladičinog Hana

  • 0
Saobracajna nesreca kod Vranja, udes, saobracajka, autobus, bus, kamion, sleper Foto: S. T.

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u utorak u selu Ranutovac kod Vranja poginuo je vozač autobusa B. M. (60), iz sela Ćukovac, dok je vozač kamiona M. T. (24), iz okoline Vladičinog Hana, koji je učestvovao u udesu, teško povređen. On je posle zbrinjavanja u vranjskom Zdravstvenom centru prebačen u Niški klinički centar na dalje lečenje.

Nesreća se dogodila, kako je za Novosti potvrđeno u Tužilaštvu, kada je vozač teretnog kamiona, iz zasad nepoznatih razloga, prešao u kolovoznu traku namenjenu za saobraćaj vozila u suprotnom smeru, posle čega je došlo do direktnog čeonog sudara.

Vozač autobusa je preminuo odmah pošto je prebačen u vranjski Zdravstveni centar. Povrede su bile takve da lekari nisu mogli da učine ništa da mu spasu život.

Krv, kabina, saobraćajna nesreća, Vranje Kabina teško povređenog mladića, Foto: S. Tasić

Autobus "Kavim Jedinstva", kojim je upravljao nastradali čovek, u trenutku nesreće bio je bez putnika, jer je krenuo po radnike iz treće smene.

Tužna vest o njegovoj smrti u rodnom selu Ćukovac ostavila je bez reči meštane ovog kraja. U dvorištu porodične kuće okupili su se rodbina i prijatelji, a sin nastradalog čoveka u suzama je odbio da govori za medije.

Rođak nastradalog vozača, Slađan Janjić, ispričao je kako ga je veoma potresla vest o smrti brata.

- Domaćin čovek, izgradio veliku kuću, radni vek proveo u "Simpu", a onda uzeo otpremninu i pre godinu dana počeo da radi kao vozač autobusa. Posedovao je sve vozačke kategorije. Za sobom je ostavio sina, koji živi i radi u Nišu, i ćerku, koja je udata u Vranju. Nedavno je dobio unuka - ispričao je rođak.

Ljudi koji su se uputili da izjave saučešće porodici kažu da je B. M. trebalo da uskoro ode u penziju.

U Tužilaštvu navode da su "radnje vozača kamiona" kvalifikovane kao krivično delo - teško delo protiv bezbednosti saobraćaja.

Video: Poginuo vozač autobusa, mladić (24) zadobio teške povrede: Teška saobraćajna nesreća kod Vranja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA