≫ 

Uhapšen vođa klana Volpeovci iz Kragujevca

Mladić je to odbijao, a oni su pretili da će mu pucati u noge

  • 10
Hapšenje, lisice

Foto-ilustracija: Shutterstock

Kragujevčanin B.B. (32), koji važi za kolovođu kriminalne grupe "Volpeovci", uhapšen je zbog sumnje da je sa još trojicom saradnika, na ime nepostojećeg duga, od sugrađanina pokušao da iznudi „audi A4“, piše portal Nova.rs.

On se sumnjiči da je vođa kriminalne grupe iznuđivača, a sa njim su privedeni i Kragujevčani D. T. (39), R. P. (35) i N. K (30).

Osumnjičeni su uzeli na zub 27-godišnjeg sugrađanina. U protekla četiri meseca, od februara, nekoliko puta su upadali u njegovu kuću i tražili su da, zbog nekog duga koji uopšte nije imao prema njima, svoj “audi A4″ prepiše na ime N. K.

Mladić je to odbijao, a oni su pretili da će mu pucati u noge. To ga je uplašilo jer su iznuđivači poznati po tome da onoga ko pokuša da im se odupre fizički povrede, saznaje “Blic” od izvora upoznatog sa istragom.

Pritisnut konstantnim pretnjama, mladić je na kraju pristao da im prepiše “audi A4”, samo da bi ga ostavili na miru. Konačno su otišli kod notara da overe ugovor kojim vozilo prelazi u vlasništvo N. K, ali čim su završili parafiranje dokumenta, policija je uhapsila osumnjičene iznuđivače.

Da li znate kako su nastali Volpeovci i koliko su opasni? Pročitajte naše istraživanje o bandi klikom na ovaj link: Kako je rat klanova počeo da besni u srpskom gradu koji je nekada bio najbezbedniji u svetu: Ko su Volepovci?

 

Video: Napadači na Zvicera hteli da zbrišu u Moldaviju: Uhvaćeni naoružani do zuba, ovako su im ušli u trag

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • maki

    28. maj 2020 | 08:47

    nek bude bar 7 dana u zatvoru.... ne mora bas za dva dana da ga puste

  • Toni

    28. maj 2020 | 08:47

    Zato treba imati dosta dece , da je imao bracu nebi im palo napamet da ga terorisu

  • Dejan

    28. maj 2020 | 12:44

    Pa ko nezna drzava ih napravila da zavrsavaju poslove za njih,pa tako nastaju svi klanovi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA