≫ 

Maskiran tukao palicom mladića, dok ga je drugi držao. Pao, pa pokušao da pobegne, ali su ga stigli

Policija će protiv četvoro radnika ugostiteljskog objekta podneti prekršajne prijave, jer nisu prijavili narušavanje javnog reda i mira

  • 3
Tuča, nasilje, bejzbol palica, kriminal Foto: Shutterstock

Policija u Velikoj Plani uhapsila je A. Đ. (22) i A. P. (27) iz Velike Plane zbog sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje.

Sumnja se da je A. Đ, maskiran, ispred jednog ugostiteljskog objekta zadao više udaraca drvenom palicom dvadesetdevetogodišnjem mladiću, dok ga je A. P. držao za ruke.

Mladić je, nakon udaraca pao na zemlju, a potom ustao i utrčao u lokal, gde ga je A. P. sustigao i ponovo uhvatio dok je, A. Đ, kako se sumnja, nastavio da mu zadaje udarce drvenom palicom, saopšteno je iz PU Smederevo.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni osnovnom javnom tužiocu u Velikoj Plani.

Policija će protiv četvoro radnika ugostiteljskog objekta podneti prekršajne prijave, jer nisu prijavili narušavanje javnog reda i mira.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zabrinuti

    28. maj 2020 | 16:29

    Vec su pusteni na slobodu. Inace, radi se o unuku narodnog poslanika iz SNS, kome ovo nije prvi put da se bahati po gradu i tuce ljude. Za "nasu" decu, tako bese slogan!!!

  • Ana

    28. maj 2020 | 18:55

    Gledam( u filmovima) cesto scene kada coveku vezu ruke, a onda ga udaraju.... nisam sigurna da razumem ti koji tuku vezanog coveka su "junaci heroji,...", za mene su to kreteni koji nikada nece i ne mogu biti "face".

  • Misa

    28. maj 2020 | 19:42

    Ne treba nama rata,sami smo sebi najveci neprijatelji,sami se unistavamo svakodnevno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA