Kakva zaplena policije: Ugledni gospodin u Pećincima u dvorištu sakrio 6,6 miliona razloga za zatvor

Milioni, a sve deluje tako obično. Što bi se reklo - "ispod Mire sto đavola vire"

  • 3
MUP, hapšenje, gorivo Foto: MUP

Policajci u Staroj Pazovi i Sremskoj Mitrovici uhapsili su N. L. (32) sa područja Pećinaca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljen promet akciznih proizvoda i nedozvoljena trgovina.

Policija je prilikom pretresa domaćinstva pronašla oko 52.400 litara goriva, 28 cisterni, kamion, prikolicu, dve pumpe za pretakanje i novac za koji se sumnja da je stečen nedozvoljenom prodajom goriva.

Vrednost goriva se procenjuje na oko 6.590.000 dinara. U kući N. L. pronađena su i dva pištolja i 91 pištoljski i puščani metak različitog kalibra, pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava nadležnom tužilaštvu, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Pogledajte slike kako je lepo ušuškao svoj ilegalni biznis:

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Rumi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    29. maj 2020 | 13:21

    Ovo bre fabrika da nije dobio subvencije...

  • Leka

    29. maj 2020 | 14:12

    Čovek ima smisla za biznis

  • Saša

    29. maj 2020 | 16:14

    Ne rade oni nista nasilnici na slobodi na pozicijama nasilje u porodici ne resavaju. Pustaju krupne org krimose da prodju postene zezaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA