≫ 

Poslednji provod dva druga: Petar i Stefan rasli zajedno, radili u CG i poginuli uoči povratka kući

Mladići su u Crnoj Gori bili na privremenom radu, celo detinjstvo su proveli zajedno

  • 20
Petar Krstic, Stefan Ceci Milosevic, Poginuli u CG Crna Gora Tivat Petar (levo) i Stefan (desno) / Foto: Facebook/Stefan M.

Petar K. (25) iz Jelašnice kod Surdulice i Stefan M. (20) iz Gramađa kod Vladičinog Hana, koji su sinoć poginuli u saobraćajnoj nesreći kod Tivta, imali su radne dozvole u Crnoj Gori. Trebalo je da se ovih dana vrate u Srbiju, a sinoć su izašli da se poslednji put provedu pre povratka kući. Obojica su stradala.

Mladići su u Crnoj Gori bili na privremenom radu. U toj zemlji zadesila ih je epidemija korona virusa, zbog koje nisu mogli da se vrate u Srbiju. Mladići su se družili od detinjstva, a o tome svedoče i brojne zajedničke slike na društvenim mrežama. Bili su i kolege, radili su zajedno na elektroinstalacijama.

Petar Krstic, Stefan Ceci Milosevic, Poginuli u CG Crna Gora Tivat Bili su dobri drugari / Foto: Facebook/Stefan M.

Kako Telegraf.rs saznaje, oni su juče primili svoje plate i odlučili da pre povratka kući odu u još jedan provod u Tivtu, ni ne sluteći da će im biti poslednji u životu.

Kako su prenele Vijesti, oko dva sata po ponoći, automobil "pežo 307" srpskih registracija, u kome su bila dva drugara, naleteo je na gradilište u mestu Kukuljina.

Automobil je udario u jedan deo betonskih blokova kojim se formiraju pešačka ostrva na novoj raskrnici, a u silovitom udaru oba mladića koja su se u njemu nalazila ispala su iz vozila i zadobila teške telesne povrede.

Stefan Ceci Milosevic, Poginuli u CG Crna Gora Tivat Stefan je imao samo 20 godina / Foto: Facebook/Stefan M.

Stefan je poginuo na licu mesta, dok je Petar sa teškim telesnim povredama transportovan u bolnicu u Kotoru. Nažalost, nije uspeo da izdrži. Preminuo je na putu do nje.

Stefan Ceci Milosevic, kuca u selu Gramađe, Vladičin Han U kuću u kojoj je Stefan odrastao celog dana stižu ožalošćena porodica i prijatelji / Foto: Telegraf

Veštačenje će pokazati koliko je na ovu tragediju uticala brzina kojom su se oni kretali pravinom na magistrali od aerodroma Tivat prema Kukuljini, odnosno relativno loša privremena saobraćajna i svetlosna signalizacija kojom je obeležen nailazak na radove na gradilištu raskrsnice.

Video: Na ovom mestu pronađeno beživotno telo mladića: Udario u bankinu i tokom pretvrtanja ispao iz vozila

(S.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • rnic

    30. maj 2020 | 13:47

    Signalizacija nije bila relativno losa, SIGNALIZACIJE NIKAKVE NIJE NI BILO. Momci i da su vozili brze, usporili bi da je bila propisna signalizacija.

  • mima

    30. maj 2020 | 14:48

    ovo je pretuzno, iskreno saucesce njihovim najmilijim

  • Dana

    30. maj 2020 | 14:50

    Tuga

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA