≫ 

Stefan izgubio kontrolu, pa ispao iz automobila: Preko tela prešlo nekoliko vozila. Nije bio vezan

Vozači navedenih vozila alkotestirani

  • 7

Na auto-putu Miloš Veliki, u blizini naplatne rampe u Preljini pronađeno je telo mlađe muške osobe, a njegovo vozilo nešto dalje.

Stefan P. vozio je automobil Opel Astra, kretao se iz pravca Beograda ka Preljini i zbog neprilagođene brzine izgubio kontrolu nad vozilom. Na dva mesta udario je i očešao zaštinu ogradu i nakon toga sleteo van kolovoza, gde se nakon tumbanja vozilo prevrnulo na krov i zaustavilo u kanalu pored puta. Vozač je ispao iz automobila na kolovoz i preko tela koje je ležalo na putu prešlo je nekoliko vozila.

Vozači su alkotestirani i nemaju alkohola. Sva četiri vozača i njihova vozila su zatečeni u blizini lica mesta gde se dogodilo nesreća. Svi su izjavili da su prešli preko tela koje je ležalo na kolovozu nakon čega su se zaustavili i prijavili slučaj policiji.

Udes, udario u bankinu i poginuo Foto: RINA

U jutarnjim satima obavljen je kriminalističko tehnički pregled četiri vozila, kao i pregled video nadzora kako bi se utvrdilo da li je još neko od vozila prešlo preko tela.

Vozač koji je poginuo nije koristio sigurnosni pojas.

Udes, udario u bankinu i poginuo Foto: RINA

Policija je dojavu o saobraćajnoj nesreći primila oko ponoći, a noćas su automobili bili preusmereni na Ibarsku magistralu, saobraćaj se normalizovao rano jutros.

(Telegraf.rs/ RINA)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    30. maj 2020 | 12:48

    Uzas uzas uzassssssssss

  • Siki

    30. maj 2020 | 13:11

    Sve dok se nebude poostrio zakon o sobracaju kako za ucesnike tako i za policajce (za jednu crvenu sve prolazi),dogadjace se ovakve uzasne situacije i mnogi nevini koji su odgovorni bice izlozeni opasnosti .🤔

  • Sinisa

    30. maj 2020 | 20:41

    Zacarani krug i svako je dobar u tom krugu a zivoti nestaju....... Drzava, saobracajna policija, vozaci.... Drzava nereaguje a zasto bi udarila po svom dzepu i ostala bez novca za putarinu registraciju i drugih sredstava koje naplacuje od vozaca, policija bez morala za 20 evrica gledaju kroz prste a zasto bi bili stroziji da sami sebi skoce u dzep ne ide, a vozaci svesni ovih cinjenica nepostuju propise i onda dolazite do enigme koju niko ne zeli da poremeti svima dobro a ljudi..... odlaze na onaj svet..... strasno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA