≫ 

Problematičan status Zorana osumnjičenog da je ubio roditelje: Bio je lekar i humanista u poplavama

Za lekara Zorana do juče je svako imao samo reči hvale

  • 9
Zoran K BLUR

Foto: Facebook

Novosadski lekar Zoran K. (48) juče ujutru je, kako se sumnja, u vikendici u naselju Doka, hicima iz lovačke puške ubio je svoje roditelje Ljubodraga (77) i Gordanu (66).

Zoran je priznao zločin, piše Kurir, a istraga koja je u toku utvriće šta se dogodilo i koji je motiv ovog strašnog zločina.

Ispituje se i je li lekar u trenutku navodnog izvršenja zločina možda bio smanjeno uračunljiv i nesvestan, te šta je bio okidač za dvostruko ubistvo koje je juče uznemirilo Novosađane.

Za lekara Zorana do juče je svako imao samo reči hvale, jer je slovio za dobrog lekara i humanistu koji je u velikim poplavama 2014. koje su zadesile Srbiju pomagao narodu u najteže povređenim područjima.

Međutim, profil na Fejsbuku otkriva njegovo drugo i manje poznato lice. On je na toj društvenoj mreži napisao da je završio Medicinski fakultet u Novom Sadu i da je bio zaposlen u jednoj ambulanti u Novom Sadu. Pored informacija o sebi ostavljao je i citate.

- Marfijev zakon: Bolji je stravičan kraj nego strava bez kraja - napisao je on.

Prema prvim nezvaničnim informacijama, Zoran se s roditeljima navodno posvađao oko prodaje vikendice, u sremskokarlovačkom naselju Doka, u kojoj su bili juče ujutro. U navodnom besu uzeo je lovačku pušku, pucao u oca i majku i tela samo ostavio da bi nešto kasnije do kuće svratio komšija koji je zatekao jeziv prizor. Šokiran onim što je video, smogao je snage da pozove policiju.

Inače, Zoran je sin jedinac koji je živeo u iznajmljenom stanu u Novom Sadu u čijem opremanju su mu pomogli roditelji. Majka Gordana imala je samo jednu želju - da jedinca oženi.

Radio je kao lekar opšte prakse, u različitim ordinacijama širom Novog Sada, a svojevremeno je otišao i u Obrenovac, da kao doktor, pomogne unesrećenima.

Video: Snimci sa lica mesta: S puškom čekao vozača u ovom parku, ubio ga, pa krenuo na suprugu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tina

    31. maj 2020 | 11:15

    To je kad je roditeljima vazno samo obrazovanje a promakne im vaspitanje.

  • Zlatka

    31. maj 2020 | 11:29

    Zašto je ovaj čovek dobio otkaz u 48-oj god.života? Čitam komentare da ga pacijenti hvale!?

  • Ljubo

    31. maj 2020 | 13:00

    Covek je imao tezak rascep licnosti,agresivnost je ucinila svoje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA