Sahranjen Stefan, mladić čije je telo pregazilo više vozila: Muk na groblju u Čačku

Stefan (22) je završio geodeziju i radio je u struci, a svaki slobodan trenutak koristio je da pomogne svojim roditeljima

  • 2
Udes, udario u bankinu i poginuo

Foto: RINA

Uz prisustvo roditelja, brojne rodbine i prijatelja, u Čačku je danas na Ateničkom groblju sahranjen Stefan P. (22), koji je u noći između petka i subote nastradao na auto-putu Miloš veliki, piše Kurir.

Nesreća se dogodila u blizini petlje u Preljini, a mladić je poginuo jer je pri velikoj brzini izgubio kontrolu nad vozilom, udario u bankinu, rušeći sve pred sobom.

Prilikom tumbanja ispao je iz vozila, pa je telo nesrećnog mladića pregazilo više šlepera i automobila, pre nego što je auto-put zatvoren.

Udes, udario u bankinu i poginuo

Deo puta na kom je Stefan izgubio kontrolu, Foto: RINA

- Zašto je sudbina bila nepravedna prema ovoj porodici? Čestiti, vredni, radni, pošteni ljudi, deca oba sina za primer. Stefan je završio geodeziju i radio je u struci. Još kao srednjoškolac je radio, svaki raspust i slobodan dan je koristio da zaradi novac da pomogne porodici. Dugo je radio u jednoj stolarskoj radionici i bio omiljen među kolegama - priča blizak prijatelj porodice Petrović koja živi u naselju Obrež u Atenici.

Od Stefana su se juče oprostili otac Goran, majka Slađana i brat Nemanja.

Video: Poginuo vozač autobusa, mladić (24) zadobio teške povrede: Teška saobraćajna nesreća kod Vranja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA